Saturday, October 31, 2009

konvo..konvo..dan konvo...


hihi...
at last, kitorang da konvo... hepinyer.. aku on 26th october 09 while my dear on 29th october 2009 which is my bufday...so hepy lorh...hikhik! maser 26 tu, die dtg teman aku.. die sanggup cancel appointment spa die, sebab nk dtg convo aku...uih....rely appreciate u cyg... thanx a lot..die mmg sorang y understanding larh...byk perkare die suke mengalah dengan aku..walaupun kadang-kadang salah aku...hehe... thanx cyg...

neway maser convo dier aderlarh raser malu sket sbb kene folo parent dier..muler2 cam segan sangat, ye r... sebab dier tader..dier kat hall bawah...taper larh... try ur bes mas! hihi! satu ari tu, dok bekepit ngan mak dier... tapi lamer2 aku pandang mak dier cam mak aku.. so, lelamer jadi ok...hehe.. (cewah)..

konvo..konvo..konvo...dan konvo.... =p




hepi nye.....

ini pic ngan ex Dungun.. sumer ni classmt aku... hehe

at last da konvo... y bes skali...cyg pown konvo gak...die konvo time bufday aku...wah...besnyer... epy sesangat..aku pown tanpe segan silu menyempil kat konvo dier...hehe...jgn mara eh yg...mule2 segan gak..sebab mak ayh dier ader... dok pikir nk ckp ape je... lamer2, ok da... tade takut2 cam 1st dlu..hehe.. i kan terer..hihi.. ke hulu ke hilir la aku ngan mak dier...hekhek..dok bli bunge..tgkp gmbo.. neway...sume ok... =p


Ini plak ngan d only one in mas's heart.. hehe.. yg yg aku!

Monday, October 26, 2009

cOnVoCaTiOn

yeah....!!! akhirnyer aku da convo..
penat sangat convo..
neway aku epy..
epy n epy...
tak saba nk upload pic...
hehe...
mmuahahahaha!

Friday, October 23, 2009

sowee...

las nite pown bad! bad! and bad! asal larh naseb aku ni malang..
aku ni penting kan diri eh..em..sian dier...dier yang saket kple sbb aku..dier yang makan ati sebab aku...dier yang banyak bersabar dengan aku..dier yang slalu kene marah ngan aku...dier yang selalu traser ngan aku..knaper dier...kenaper bukan aku...klu aku mesti da nangeh da... ntahlarh..lately aku raser down je... bosan r cmni... aku tak suke 'malam' aku jadi tak bes..
aku slalu tunggu mlm dtg...aku suke dier dtg...sbb aku windu dier...tp 4 ari berturut berceritakan masalah yang samer... aku naek bosan..die pown lagi double2 bosan...da la konvo aku nk dekat...em...dier nak pegi tak...em..ntah larh... die kate die dtg skjab je maser konvo aku..sbb...die ade hal...cam kesian plak klu aku tak bagi pegi..(mas,jgn selfish sgt!) em..tapi aku nk die ader....sperti mane family aku ader...mcm tu gak la dier... sbb dier pn sebahagian dr idop aku... nk tangkap pic..kenangan sumur idop aku...aku konvo skali je bukan taun dpn aku konvo lagi...bak kate kak tasya mase kwn die ade open house dlu.. 'aku kawen skali je, bukan tiap2 taon aku kawen..' betol gak kn... em.. tapi taper larh.... kite klu nk wat somethng bia la ade faedah n ad kepentingan untuk kite dan org len.. jgn terlalu selfish n jangn terlalu bek..ssh la idop..tp aku tak blame die... bia kan larh... not a big deal! ( ayat pujok ati! hehe!)...dulu byk pekare aku segan nk cite ngan dier...ntah larh..mungkin aku tak cukup biaser dan slesa ngan care dier kot... skang aku da raser beser.. aku raser cam ade ikatan besar dalam idup aku iaitu antara aku dan dier...haih...

satu lagi maslah...em..ni yang susah aku nk ceritakan.. neway family problem.. biaser larh... so, minggu ni quite tough sket tok aku... nk kene face macam2... dats y i need you ol d nite dear ...sowee dear... em... akhirnyer tepakselarh aku cite kan mslah aku kat bantal busyk aku tu je.. walau pun dier tak leh nk respond tapi at least dier dengar ape yang aku nk ckpkan... terluah semua maslh aku.. nk nanges kat dier boleh.. nk kis dier boleh... nk pelok dier pown buleh... dari dlu smpai skang bantal tu larh jadi saksi suke dan duke aku.... mane aku pegi mesti dier ader... klu tak maser kan stiap kali cuti sem aku bwk blk dier skali.. klu cuti 2 @ 3 ari pun..aku bwk blik sarung dier.. nk bwk blik dier besar sgt..hehe.. dier larh tempat ngadu aku... cyg bantal busyk!haih bantal...walau aku kawen skli pown..aku takkan lupe nk bwk ko skli kemane saje aku pegi..sbb ko peneman setia aku..hehe

Wednesday, October 21, 2009

emm....

las nite was bad...again!
em..ntah larh... lately cam down sket...
atau pn aku je ngader-ngader..ntah larh..
ntah larh...
ntah larh...
nape aku cpt sgt mara eh...
period ke?
kot..hehe...

kerja..kerja...dan kerja...

Today..
Lots of work to do...ayo..manyak penat oo... saket kpale otak aku.. dari aku sampai je, da kene type notes den, nk email kat si Wong KLCC tu.. pastu nk kene edit pic Jalan Pudu pulak... banyak btol yang tunggang tebalek..neway aku tak paham pown.. ade yang sampai tank tebalek r.. penin aku! pastu, kene setelkan Melaka Sentral punye dokumen.. invoice,delivery order, photo report, map.. dan2 aku kene puji..kembang semangkok..almaklum larh..aku tak penah buat bende2 camni dan tersenarai dalam otak aku pun untuk kos CIVIL ENGINEERING ni.. evendo aku tak wat keje tu, tapi aku kene paham pebende yang dorang wat tu..sebabnyer, klu tak paham camne aku nak wat photo report ngan invois lagi..
sket sebanyak bende ni da sebati ngan aku...padahal aku tak penah bekenan pown dengan dunie engineering...uwek! tak sesuai..haha..tp lame2 bes plak.. bos ckp, aku da leh jadi ass opie.. hehe..ssuai la ngan title aku quantity survey..huhu..arini melampau pnye byk r keje..tp skang bos aku tengah tido, akak ofis ni pown tengah tido, aku pn nk tdo tapi cam malas plak.. tape larh, neway arini byk ilmu yang aku dapat...dear my Lord, thanx a lot...

Tuesday, October 20, 2009

Las nite WaS baD

bOsan...
Las niTe bukanlarh...malam yang bes..
tak bes..
tak bes..
n tak bes...
nk tdo pon tak syok je..
molek2 aku da tdo ngan aman..
kononnye bangun nak tambah aman lagi..
rupenye, huh...
neway... mis him so much...

Monday, October 19, 2009

gReeN LighT

arini bes gler..
sepanjang on d way g ofis..
sume green light je...
ade 5 trafic light...
lime2 pown ijau..
tp yang las mencabar sket..
kitorang countdown samer2..
aku da kate kat md no, tak smpat..
tapi die kate... 5,4,3,2,1..
fuih...ijau...
gle epy...
hope ini merupakan permulaan ari yang bek..
dan berakhir dengan baik juger...
amin...

FacebOOk

em..arini pening kpale otak aku.. tau tak, pc kat ofc blank blek..klu ikotkan ati yang hot ni, ingin saje aku campak kat luar...pakal la ofis aku yang punye..huhu..mujoq..arini byk men fb je.. ntah ble nk bosan ntah.. myspace...friendster...myspace..tagged...sume da bosan.. geng2 aku plak byk kat fb je..so, aku pun berpaling tadah la dari y sebelomnye..huhu..bkn pe, aku da gle men game.. aku da wat fb lame da.. tapi bru pasan bes.. itupown buah ati aku y ajar, padahal aku create acc tu dlu.. huhu.. aku ske men game die... antara top 5 yang aku men
  • farmville
  • fish aquarium
  • barn buddy
  • animal ranch
  • fishworld (tapi da stop da, sbb ikan cpt mati)

lagipown, kat sane byk soalan2 y bes2..kot2 bosan..layan jugak larh... kekadang cam sengal je.. merapu lebey..

agak2 bosan, g layan ramalan tok nujum.. lagi cam ngeng.. tapi bes gak.. bosan dowh.. hukhuk.. md no pun, nek tensen masok blek aku, asal masok je aku menanam larh... die kate aku da tak sayang die lagi.. aku pentingkan perniagaan aku.. hahahaha. sewel abg aku nih! huhu.. neway.. fb telah menghilangkan kebosanan yang terlampauku!