Monday, October 19, 2009

FacebOOk

em..arini pening kpale otak aku.. tau tak, pc kat ofc blank blek..klu ikotkan ati yang hot ni, ingin saje aku campak kat luar...pakal la ofis aku yang punye..huhu..mujoq..arini byk men fb je.. ntah ble nk bosan ntah.. myspace...friendster...myspace..tagged...sume da bosan.. geng2 aku plak byk kat fb je..so, aku pun berpaling tadah la dari y sebelomnye..huhu..bkn pe, aku da gle men game.. aku da wat fb lame da.. tapi bru pasan bes.. itupown buah ati aku y ajar, padahal aku create acc tu dlu.. huhu.. aku ske men game die... antara top 5 yang aku men
  • farmville
  • fish aquarium
  • barn buddy
  • animal ranch
  • fishworld (tapi da stop da, sbb ikan cpt mati)

lagipown, kat sane byk soalan2 y bes2..kot2 bosan..layan jugak larh... kekadang cam sengal je.. merapu lebey..

agak2 bosan, g layan ramalan tok nujum.. lagi cam ngeng.. tapi bes gak.. bosan dowh.. hukhuk.. md no pun, nek tensen masok blek aku, asal masok je aku menanam larh... die kate aku da tak sayang die lagi.. aku pentingkan perniagaan aku.. hahahaha. sewel abg aku nih! huhu.. neway.. fb telah menghilangkan kebosanan yang terlampauku!

No comments: