Wednesday, October 21, 2009

kerja..kerja...dan kerja...

Today..
Lots of work to do...ayo..manyak penat oo... saket kpale otak aku.. dari aku sampai je, da kene type notes den, nk email kat si Wong KLCC tu.. pastu nk kene edit pic Jalan Pudu pulak... banyak btol yang tunggang tebalek..neway aku tak paham pown.. ade yang sampai tank tebalek r.. penin aku! pastu, kene setelkan Melaka Sentral punye dokumen.. invoice,delivery order, photo report, map.. dan2 aku kene puji..kembang semangkok..almaklum larh..aku tak penah buat bende2 camni dan tersenarai dalam otak aku pun untuk kos CIVIL ENGINEERING ni.. evendo aku tak wat keje tu, tapi aku kene paham pebende yang dorang wat tu..sebabnyer, klu tak paham camne aku nak wat photo report ngan invois lagi..
sket sebanyak bende ni da sebati ngan aku...padahal aku tak penah bekenan pown dengan dunie engineering...uwek! tak sesuai..haha..tp lame2 bes plak.. bos ckp, aku da leh jadi ass opie.. hehe..ssuai la ngan title aku quantity survey..huhu..arini melampau pnye byk r keje..tp skang bos aku tengah tido, akak ofis ni pown tengah tido, aku pn nk tdo tapi cam malas plak.. tape larh, neway arini byk ilmu yang aku dapat...dear my Lord, thanx a lot...

No comments: