Wednesday, December 2, 2009

Big Bos nOt ArOund

Salam...


Hari ini aku traser nak bercerita pasal bos aku... ader ura-ura mengatakan y bos aku tak masuk arini..mana tak nyer, pagi-pagi die da beceramah...abeh satu ofis ngan site2 kene lecture tak bebayo ngan dier.. hehe.die pown nak luahkan perasaan jugak.. yelarh, supervisor aku asek mintak duet claim jer.. tapi nak wat camner..kalo tak mintak, camner die nak rolling blek tuk wat keje2 kat site.. so, aku ni dongar ajolarh.. kiri ckp ni, kanan ckp ni.. sini kesian, saner pown kesian.. yang saner sibok wat keje kat site, yang sini sebok g meeting ngan client.. slamat aku tak pandai drive lagi, kalo tak mampos aku kene sane sini..uih..bahayer ni..nnt tak leh larh aku nk becucoq tanam kat fb.. terhad sket maser aku..kalo tak, ni sesuker ati jer on9.. hehe..kadang2 dier ade pown aku tetap on9..alorh sambil2..da siap keje, aku pown on9 larh.. hihi..


tapi kesian kat bos aku tu..nampak gaye nyer mmg die da tahap maximum.. tu pasal larh, die behajat nak g Hong Kong next week.. so stat 7 dec sampai ...bile eh? 4 ari la senang citer.... die tader... becuti! uih, aku becuti kat genting jer... hehe.. alorh..die kaye, skati dier larh... nk berehat kan... kalo aku pown.. aku nk g jejalan mengelilingi dunier... eihs,duet byk leh larh.. ni byk lagi nak pikir.. tak leh sesuka ati nk blanjer... masa hadapan menanti cik mass oi..


dalarh...nak sambung wat keje.. lapo lak tu, padahal tadi da makan da.. nasi goreng ayam lak tu.. semenjak aku da tak single ni, prot aku cepat btol lapanyer... naper eh?

huhu...


dadadididudu..... =P

No comments: