Monday, December 28, 2009

???

oh gosh, arini bosan giler... las nite tak epy pown, myb aku misundstd kot.. den, pagi ni kelam kabut cos suddenly JKR Hulu Langat need d documents n must be prepared n b sent b4 30th dec.. uih, jadi la haru biru office aku ni, n tetibe lak plan autocad tak siap lagi.. uih, pening engineer aku.. neway, sume pown da anta.. gle punye JKR, tapi klo tak anta nnt payment masuk bulan April.. tu yang tak best tu, nak tak nak kene la anta arini.. da tu pulak, aku g public bank.. nk g bayar tuk permit foreign worker tempat aku, alangkah bengangnya aku bile surat authorization company aku tade.. die dengan selambanye kater TAKDER.. adoi, aku ckp kat dier, abeh tu camne selama ni aku leh wat open cheque.. diam kau.. aku pown, malas nak pjg2 aku g cek kat account aku den dorang kater dorang da bagi.. so aku bawak je copy g tunjuk kat PUBLIC's staff tu.. tapi syg nye aku kat counter len.. so, aku bagi bende tu.. just tanyer, klo payment ni refer letter ni ker? die kater ok.. so, aku bagi larh..aku ckp tadi ader staf len kater tade surat com aku, so, die pown kelam kibut g cek dlu.. tu klo aku tak ckp tu, kompem tak cek.. selama ni da bebulan aku g cash kan duit, dorang tak tau pown surat tu ade ke tak.. ngok btol! aleh2, aku dtg tadi kater.. 'cik tak leh wat, name cik tak tesenarai dlm ni' hek mu!
haih, pastu org tu pown pulangkan surat n cek aku.. pastu aku die mintak aku bagi surat authorization y baru.. eh.? asal lak.. rupenyer dorang da misplaced kan bende alah tu.. eh2... da misplace ckp aku tak tesenarai plak.. bengang btol.. bengang sebab 2 3 kali nak kene ulang alik g saner.. !! pastu aku pown blek bitaw Miss Annie, die pown hot cam aku.. dier kate banyak cantik nak susahkan org.. so, klo die nak kitorang wat blek surat tu, kene ader new letter y mengatakan dorang da misplaced bende tu.. huh! slagi tu, tamo wat.. sebab ni kesilapan dorang.. alahai.. letih btol aku tau tak! bongok!

No comments: