Friday, December 4, 2009

hari ini dan esok

Hari ini, hujan sangatlah lebat... leh naek demam aku hari-hari g kerja kene demam...almaklumlarh aku naik wave bukan kete..(tak mampu) huhu...nek kete susah lahr...nnt jalan jem gle..lagi kesian kat md no..nak drive lagi...aku dok tumpang jer.... hihi..

tapi tadi memang luck larh... takyah nak menapak lagi, sepanjang perjalanan green light jer... wah..lege ati makcik..

keje...? em...arini memang sangat bz..sampai2 je..walaupown, sampai awal tapi tak leh nk men fb pown... keje banyak, banyak sangat..meja aku da tak supe meja da...gle larh sepahnyer...pening pale aku..tapi takpe... sume pown ok..

tapi cam wiso sket la esok, sebab keje aku ade sket lagi..tapi sok aku tak keje so kak tasha y sambung..aku tak gemar keje aku org len smbung..wat keje bia sampai abeh..

ok larh..yg yg aku da tunggu kat phone ni..

gudnite everyone...
dadadididudu...

No comments: