Tuesday, December 22, 2009

TaLking AbOuT HiM


Talking abOuT my yg yg..

Secara Fizikalnya....
  • Taklah berapa nak romantik

  • kekadang kurase cam kasar sket

  • Bz sokmo

  • Jalan ske tinggal aku kat belakang

  • Tak reti jiwang2 karat

  • Ske kua (kalo bley nak ikat kaki die)

  • Tak Alert (aku pun lebey krg je)

  • Selalu aku terasa ngan situasi dia

  • Bila majuk tamo bitaw

Tetapi.....

Secara Dalamannya...

  • Tak Penah lupa komitmen kat aku

  • wil make sure akan dengar brita aku everyday

  • will make sure akan dengar sore aku everynite

  • Pandai Manage Time between aku, fwens die, family n his own

  • Banyak bertolak ansur dengan aku

  • Dengar gak la cakap aku, (brani mlawan cakap saye! bese budak ni... =p)

  • Jarang terasa dengan pertuturan dia walau dia kasar (sebab ngan aku die soft spoken)

  • Suka wat aku tegelak besar

  • Jarang wat aku marah

  • Tak suka aku riso tentang dia

  • Tapi yang paling BEST, dia pandai pujuk aku...itu keistimewaan dia yang aku akan hargai sampai bila2..sebab..dia takkan biar kan aku merajuk lama2..dia akan pastikan hubungan kami kembali seperti sediakala, dia akan pastikan aku ketawa, oleh itu..aku tiada reason untuk mengungkit! =) sebab dia akan pujuk smpai jadi 0-0.. itu yang aku puji sangat2 tu..
Thanx cyg...Luckily you lurve me...

2 comments:

yana said...

"Jarang terasa dengan pertuturan dia walau dia kasar (sebab ngan aku die soft spoken)"

haha 2la mas ckp lembut gileee..
bese la tu org couple mmg cmtu
me pn ske wt list tp malu nk
post haha byk org bce nnt lgpun
org tu cpt terasa hehe

mass B said...

yeker..tape..dats wat i mean.. xpress my feelings..haha.. bia dorang tau, bia dorang faham.. yana lagi byk pengalaman kan.. dah 4 tahun da.. lagi banyak bende nak kongsi..nk dgar..nak dgar..