Tuesday, December 1, 2009

terkenang memori silam... =)


haih...hari ini start blek keje2 aku kat ofis.. mak aih, gile blambak invois nk kene buat.. nk cek claim y setebal alam pulak.. Dayabumi ngan Pusat sukan Um memang btol2 wat aku pening..almaklumlarh... report yang dorang bagi tak penah nak lengkap..beser larh..dorang bz ngan keje kat site..aku sendiri paham..tapi walau camtu pown..dorang tak berat tangan nk tolong aku...lagi2 site coordinator aku..very la d sporting in d world..sokmo na blanjer aku topup..dulu maser farewell aku pown..die bagi topup 30..wah, hepi ati i..thanx abg zamri...tapi, ape2 pown..ari ni not bad.. byk tapi tak la kelam kabut sangat sebab bos bz ngan Arsea Consultant's project.. so aku leh wat invois dalam keaadaan yang tenang..


tadi aku call shah, sebab nk suh die ambik cek cafe RM 10k tu.. pastu aku terdengar caller ringtone dier y btol2 tusuk kalbu aku.. alorh, bukan lagu tangkap leleh ker aper ker.. Lagu YUNA... yang tajuk dier tu DAN SEBENARNYA.. sebaek je aku dengar lagu tu... ingatan aku da mlayang ke bulan April 2009.. time tu lagu tu semaken-maken fames nyer.... n maser lagu tu tgh nek.. aku pulak tgh 'keep in touch' ngan my spesel one.. alahai... mish those moment... ati aku trus raser debar.. seumpama bulan April 2009.. padahal sumenyer da lepas.. tebayang maser aku keje part time kat parkson dulu.. ade org dtg jemput aku.. alahai.. raser fresh sangat feel tadi... aku terbayang aku tgh on9 n waiting for someone019 on9 too.. alahai.. tebayang aku tengah on9 sambil ditiup angin waktu petang..... wah...indahnyer... terbayang-bayang aku dok sibuk adjust wimax aku... aku dok terbayang aku g taman layang2 tuk jogging.. (hihi).. wah.. sumernyer raser indah... aku btol2 rindu raser tu.. raser indah sangat... nk raser lagi..nk...


pastu aku msg yg yg aku.. aku nk cite kat dier.. tapi dier leh tak igt lagu tu.. sedangkan dulu maser dok bgayut ngan dier..sokmo na aku nyanyi lagu tu! tak alert! huh! geram..hehe.... wek2!


dalarh..nak sambung wat keje balik...

~lalalala~

2 comments: