Tuesday, December 29, 2009

Tido Y Amat Tak Bes

Smalam kepale aku saket sangat... da la kene ujan.. oleh kerana kedegilan yang telampau, aku pown malas nak makan ubat.. aleh2.. mereng jadi ha.. malam tadi aku tido awal.. almaklum larh, ade hamba Allah tu suh aku tdo awal.. Da dengar kata pown kene mara gak.. tade beze.. bile aku kater 'OK'.. aku pulak dikatenye MARA.. aih..tak paham aku.. aku tak mara, org kate aku mara.. adoi... kang aku Mara btol2 die nak kate pe plak larh.. huihs!
pastu aku tdo smpai kul 12.50 a.m.. aku tebangon sebab kaki aku kebas.. aku tengok phone aku, tade pape pown.. em.. bio larh.. lapa lak prot aku, tak makan nasi... tu psal la lapo... bkak tdung saji... em.. da tak menyelerakan sbb da sejuk.. aku pown nmpak Md Nor makan bubur kacang.. die ulur kat aku roti.. leh tahan jugak ni.. aku pown balon larh.. aku tinggalkan sket tuk abg aku y kwat mkn tu (cam aku jugak die tu).. kot2, die nak ker... aku pown ave fun ngan abg aku smbil tengok industan.. bes lak.. cite Amir khan, sampai bawak2 dlam mimpi.. cite tu sad ending.. da la aku malam tadi mood tengah 50-50, boleh pulak cite cmtu ader... menci tol! da tu... aku pown g tdo..
alahai... sshnye nak tdo.. almaklumlarh..tadi aku da tdo awal... pengsan aku, sok nak keje... adoi... aku pown pusing saner, pusing sini.. plok yg yg.. plok busyuk.. tapi tetap tak leh tdo.. aku pown.. termenung.. ni y aku lemah klo da temenung nih! mcm2 pk.. da la otak tgh mereng... klo ade ubat tdo, memang aku balun je malam tadi. industan abeh kol 2 pastu aku smbung tdo.. tp sampai kul 3.50 bru aku tdo... so, lebey krang 1jam setengah aku dok temenung.. leceh klo temenung..mule ingat bukan2.. suwei btol! tension tahap CIPAN! da temenung tu, mule larh banjir sket..sket..sket..lame2 jadi bukit! tapi bagus gak, slagi tak banjir, aku tak tdo.. so, anggaplah itu alternative baru..hehe.. aku da penat men ngan air mate.. aku pown at last tetdo.. bape kali aku bangun tau tak... tak leh nak tdo.. kaki aku asek kebas je malam tadi.. ntah ape pasal ntah... nak mati agaknye kot.. kot larh... bongok btol! asal aku tesedar..kebas.. tesedar lagi..kebas.. ade bende tindih ke.. musykil jugak.. ku biakan juge sbb aku pk sok nak keje.. aku ni klo tak ckp rehat atau tdo... saket kpale y amat nnt.. so, jus let it b..n continue sleep.... bgun je pagi.. molek pulak bukak mater.. tak ngantok tak ape2.. so... teruskan larh rutin cam beser n teruskan bekerja...
sok pulak, ader interview kat MARA... sepatah pown pasal mara, aku tak baca lagi.. blek kang kelam kabut lak.. adoi.. tawakal je larh... wish me luck k.... huhu..
dadadididudu...

2 comments:

yana said...

hei..smlm me pn tgk cter industan tu hahaha
tp xtgk smpi abis pn sbb dh lewat...gud luck mas chayok!

mass B said...

slamat yana tak tengok..cedey r.. hehe.. tq2