Tuesday, January 26, 2010

Life aku..

Lately aku bz sangat.. so bz nak arrange my table ler...
at last aku da decide tuk join BPU's family day..tapi tengah tunggu ade kosong ke tak..hehe.. g jelarh.. sebab nk eratkan silaturrahim.. wah.. aku sangat penat.. da la tak leh men fb kat sini.. pasrah la gamaknyer.ok..malas nk type da...sangat??? (tak tau raser aper)
today's mood: menci, nyampah, penat, bosan, tension (not gud at ol)

Wednesday, January 13, 2010

Mandi Manda

Las weekend aku, yg yg n my fwens ave fun kat sunway lagoon... wanna hear more?


camni...


kitorang gerak la awal, seperti yang dijanjikan 9.30 a.m., siap pegi bfast kat kedai lagi... tetibe kengkawan aku kate, dorang kene g kajang kos ticket kat sana.. mak aih.. aku ngan die da sampai sunway da... da berejam kitorang tunggu kat situ..adalah dalam 2 jam.. haih.. lame tu.. aku nk mara pown, tak larat..sebab tujuan aku dtg nk begumbire...tapi kesian kat bf aku cos die pown kene tunggu gak... dengor je larh die bebel... alahai... aku da jadi serba salah.... maser tu, tade prasaan mara kat sesape pown, aku cume WISO... ye r.. serba salah sey... kengkwan.. bofren.. mujur la die tu tak la jahat sangat nak angin2... papeppown mmg dasyat kene tunggu 2 jam... cume, jus remind my self..mayb dorang ada masalah sendiri.. sian jugak kat kawan2 aku..lagipown aku da lame tak jumpe dorang.... rindu sangat2.... sangat2.. next time aku raser, tamo je g ngan yg yg... kang die bebel lagi kang.. mau banjir kat saner.... lagipown, malas nk susahkan die da...hehe...neway thanx kos teman sayer..... anak2 skalian rely mish u ol larh!lambat pown lambat larh...windu punye pasal ku halal kan... hikhikhik..



ini je pic y aku ade.. y len, nnt r aku mintak..hehe




  • yg yg.... tq cos teman and saba same2 ngan sayer... =p

  • yuyu... giler....hehe,ni sume idea mu..ave fun sgt2!

  • lala... windu kat awok larh...lame tak jumpe awok! (die ni mantain skali sepanjang kat sunway lagoon)

  • bayah... cyg kat awok! nnt kite gonjeng lagi eh...

  • man... klo camera yuyu jatoh, awk ganti k..haha

  • poji... camera man bayah! 24 jam!

  • lagi 2 orang tu aku tak bape nk knal... hehe..sowee..




Friday, January 8, 2010

MARA MARA MARA

well..well..well... at las aku dpt job kat mara.. as P.A kot.. neway, my big problem adalah DILEMMA.. alahai.. mane satu yang perlu aku pleh between MARA n CR TECH.. I wish 4 Mara but I luv CR TECH... pengsan Cik Kiah.. cube sesape bagi aku opinions sket.. penin r...

klo aku nk due2 leh tak?