Tuesday, February 16, 2010

15.02.2010 - yeay! da 9 Bulan....


hihi, masuk 15.02.2010 ni, genap 9 bulan aku n yg yg couple..sangat hepy.. ari sebelum anniversary ni, family die dtg umah aku... kenal mengenal antara satu sama lain... hihi.. 1stly nak minta maaf kat Radin Mohd Hafiz sebab malam tu saye bad mood sesangat... y? cos petangtu awk tinggi sore ngan sye... em... kecik ati taw... time tu da la saye tengah panic... tu y jadi hot sangat tu..sedangkan mlm kang big day tuk kite.. tapi 'big day' punye pasal sy control lagi... sampai la sume da settle.. baru la smbung majok blek.. huh! tak kire! sebab sy tak puas ati sangat! bia awk tau sy tengah saket ati!faham? awk tanye saye... ' awk mara saye ke...?' saye jawab ' tak....' tapi skang nk jawab 'ye!!, sye mara sangat kat awk!' (tapi aritu je, skang tak.. hehe) kalo ikutkan tamo kenang2 taw memandangkan family awk ade kat hall tu.. tapi ati tetap saket... faham jelarh... keras kepale y amat saye ni... pastu, awk pon mara saye.. ' saye paling benci, bile cakap sepatah tanye, sepatah jawab' ... dan2 tu... mud saye nak becakap langsung tade...! ilang.. so saye g tido je la.. lagi bagus! ikutkan mmg tade mud nak ckp... tapi da jadi habit everynite gayut... hehe...jgn mara yg.. sebelom tido saye tingat.. lagi bape minit nak menjelang kul 12..pastu genap la usia perhubungan kita yang da masuk 9 bulan ni.. mule2 raser cam nak wish je.. tapi slalunye mesti sye wish dulu.. so, bia larh... nak tengok awak ingat ke tak..

tup..tup... jam 12.58am...ade mesej masuk... saye pown bace mesej tu.. (rahsier) so sweet... tak penahpun awk camtu... sangat2 suker! huhu.. yg2..malu r... huhu..thanx cyg... ingat rupenyer.. ikutkan ati nak reply... tapi cam ego lagi.. so smbung esok je r.. sy pown tido dgn ati yang senang.. hehe... sok pepagi je.. aku trus kua.. nak wish tapi.. cam angin je lagi... asal klo aku angin cam lame eh? (hehe) takpe r... pastu die reply.. 'em..ok' simple je.. aku tau die kecik ati tu, sbb aku tak wish lagi... hehe.. saje je... lame2...da balek dari d store baru la aku ambl kesempatan wish kat die.. so epy.. hehe...

petang tu..kitorang g jogging... da lame tak g jogging.. tingat maser mule2 kawan dlu.. kat situ r.. saksi taw... tapi aku cepat pancit r... tak larat la jog lame2.. besaq tu taman layang-layang.. mane temampu je r.. tapi cam puas je... da la tak besenam la katekan... tapi aritu memang, memang, memang menyeronokkan... aku igt sampai ble2... hihi... best nye... thanx cyg... klu ikutkan nak men layang2... tapi tau tak 2 hari yang lepas, layang2 kitorang tesangkut kat pokok dekat2 st Mary... alahai.. sedey gle... sebab da jaoh die terbang... melayang akhirnye.. melayang jugaklarh RM 18.00 kitorang... hihi... takpe r.. nnt bli len k... neway.... 15.02.2010 sangatlah menghepikan... bahagia sangat... mish u so much dear.. rite now, my dear ade kat perlis.. jalan-jalan cari makan..... hehe.. take care k... tak sabar tunggu awk balik.. dadadididudu...

Selamat Ulangtahun yang Ke 9 cyg.... 9 bulan r... huhu.. =)

No comments: