Friday, February 12, 2010

Menanti malam tiba..

Hari ni 14.02.2010... orang selalu ingat arini ari kekasih atau senang cite arini Hari Valentine.. Hari ini ari yang penting buat aku.. tp itu bukan bermakna aku nak p sambut ngan yg yg..iiii dak aih...actually arini...bufday classmate aku kat 5 Usahawan dlu... Inas, hepy bufday cyg... selain dari itu... arini my yg yg's family nak datang meet my family larh....hehe..epynyer... consider as sesi suai kenai la kot...so arini mak, ayh, along n kak long rushing g NSK tadi... ade ke, pepagi baru nk ngajak aku... malas aih.,. bek aku kemas umah... aku bagi duet soh bli pape y patot jer... hehe..aci la tu... so, tonite aku ngan mak goyang kaki jer...hihi! (4 d 1st time-slalu dapor tmpat aku). Kak Long aku yang masak arini...die masak sedap gak r... kakak aku, prepare pape y patut.... so, i bought cup cake, untuk dessert den my mom kate nak buat kuih... ape2 je larh.. y penting part aku da settle..hihi... tp yg yg mlm ni tak dtg kot...bia orang tue2 y besuare k...yg yg just dtg tunjuk umh jer... hopefully sume bejalan dengan baik... nak eratkan silaturrahim je.. hihi! ...

ha.... ii..lasnite kan, tgh shok aku tido... tibe2 my ex call... aku pasan tak pasan je num tu...cos die gune new number..aku tak ingat aih... tekejot aku.. berabad tak dengar cite, tibe2 terpacul pulak.. tp aku amatlah nantok.. so, die kate, tidolarh... em... aku pown msg, 'tekejot cik kiah'. aku ingatkan nape plak kol aku tibe2 ni... gado ngan gf agaknye...hehe... rupe2 nye nak bitaw aku die da terer mandarin da.. alahai mamat ni.... speaking mandarin ngan aku pulak memalam ni.. tak bleh aih nak melawan, aku nantok... huhu. bangge r tu... saje dok tayang kat aku kan.. kanak2 ribena..hehe..

dear my yg yg: jgn slh faham k... die jus nak btaw die expert mandari... he can do better thn me... tolong sket...i can do better thn him!

tu y tibe2 teseda mlm tadi tu.. tu y saye kol awk tu... ble chat ngan org len, mesti tingat kat awk... mcm guilty je raser....cos i luv u dear.. jgn mara k.

No comments: