Sunday, March 14, 2010

nasi goreng + telur dadar + nugget = sedap tak?

arini aku masak nasi goreng + telur dadar + nugget special tuk Mr Radin Mohd Hafiz.. wah.. dunno larh...whether its gud or not..delicious or horrible..neway da msuk dlm prot ygyg pown.. Arini mak ayah die g perlis (again!), bibik pulak cuti..n tade sape mau masak tuk die..silap2 makan kat lua je..ala..cam cian pulak.. so, aku decide tuk masak dinner tuk dier.. die kate sedap jer...tak tau la jage ati ke aper ker..hehe.. (bia btol2Larh)..
Malam tu tengah sibuk2 aku 'berlawan' kat dapor die pun mai da.. alahai..umah sepah ..abg aku bru blk..ngan barang2 hantaran dier..sepah toi! aku bio le die borak2 dlu.. sebab aku tak abeh masak lagi.. actually, I told him, dat Im going to cook "masak lemak prot" tapi aku telupe bli santan plak.. da lambat da.. takpe la...next time sy masak tu ok? sowee... da ciap2, aku pon pack.. kasi die bawa pulang... fuh..lege... hihi... so, tu je la kot tuk arini.. aku nak continue keje..
dadadididudu...

No comments: