Tuesday, April 6, 2010

Lunch wif ygyg

2day aku having lunch ngan my dear at Maju Junction..
uih..semangat aku nak p tadi..
aku pun comey2 p makeup kat toilet...
da tu siap2 nk turun da.. tetibe bos aku call
die inform aku yang die cancel nak g Sabah n Sarawak tu..
alahai bos... sy bru je book ticket tuk u, bos.. =)
aku pown kelam kabut, p cancel kan blek ticket tu...
wiso plak, klo da BPH tetempah... tp aku telupe lak..
y aku tak anta borang lagi..so its fine.. hehe
aku nk bla da... eh2.. ade mesej from KESUMA pulak...
la...aku lupe nk send bape meter tuk baju batik nnt...
at last, sume pown setel... aku pon lelaju p carik ygyg...
alahai..cian dier.. udah puluh-puluh gitu.. sowee dear...
kitorang pun p mkn kat MJ..
iiii... aku ni pengkritik tetap makanan..
tak tau la, ape y bes kat tekak aku ni..
blek je dari lunch ngan bf aku..
aku trus mkn cornflke....lapa ...
tdi tak kenyang... tak sedap r....
neway..rezeki kan.... syukur nikmat Allah...
yg, tq cos teman sy k... hopefully leh lunch togeda lg...
gotta go... dadadididudu..

No comments: