Monday, April 26, 2010

The Superb Secretary

Last time, I was attending one of MARA's Program which is 'The Superb Secretary'. It was a great program I ever went for. It gave me lots of experience. actually I went for 4 days and 3 nights. So, lets throuhg it togeda!!! ( test English je ni, terabor! =)
Kami start gerak jam 8.45am, sepatutnyer kul 8.00 tp besfren aku terlewat sket.. =)
(ini kat dalam bus la ni) huhu
pastu stop jab kat Rawang, p breakfast dlu... den, kitorang pown truskan pejalanan...........
sesampai jer, kitorang trus check in.. aku samer room ngan ika.. sepatutnye ngan kak G tapi takpe larh.. heee... blek die mmg bes.. y pasti aku suker tilam dier.. comfort gle.. mmg puas la aku tido! tp gambar kat blik mmg tak leh nk post skali.. cos ... =P.





after dat, kitorang start sesi y pertama... introduction bru.. kenal2 geng kat situ.. tapi d way nak introduce tu mmg menarik.. pape pown, ble time aku cam tak tekua je.. almaklumlah.. cam da lamer je tak present.. heee
pic for the whole sesi aku tade.. kos ade kat ika.. so, ini je y dr camera aku.. of cos la byk pic aku je.. hehe..



And dis pic, maser ambk sijil.. tu larh aku punyer speaker. she is a nice person i ever met! (btol ke ayat aku, haha)... neway, sijil tu bukan aku punyer, aku dpt 5 minit slepas.. sebb aku tak register namer... den lambat la die print.. budak baru la kate kan...sume pun tak tau..



selepas abeh sume sesi kuliah tu, kitorang last skali wat sesi outdoor... igt P.A dok kat ofis je ke ha... kitorang pown leh g track tau! ni pic kitorang sblom nk mendaki bukit bukau y byk pancaroba tu..




memang tol2 byk pancaroba.. y pling besejarahnyer, aku kene ggit pacat.. sumur idup aku tak penah kene camtu.. geli mak.... ade y smpai menangis2... lagi ebat.. aku smpai 4 ekor nek pacat... kat tmpat y same lak tu.. agak nyer sbb da ad hole n ade bau darah.. bukan men c pacat ni sedut darah aku.. ssh nk tarik! ble smpai je kat bawah.. sume dok mengire bape byk pacat nek.. huhu..hampeh pacat ni, igt kanan je kene.. rupenye kiri pon die dapat samer.. huh!
balik je dri mendaki, kitorang rehat sat.. aku pown dok begolek2 kat blik.. penat sangat2... den, malam pown tibe.. sume ppown rushing2 p siap.. sat g ade dinner.. dis is one of my pic.. tak cantik pown tapi cute! =) aku simple je mlm tu.. jnji rock!











ini ika, rumat aku.. die mmg bes r.. rock gle.. thanx ika.. luv u! muahx!








ini, gift dari aku.. sbb sat g kitorang ade xchange gift.. unfortunately, ika tak dpt pon atas beberapa kesalahan teknikal.. sian sangat2...neway die hepy jer...




ini mamam mlm tu.. tak la bape special.. sbb prot aku da msuk angin.. huhu






time ni mmg gle, mrapu la aku dok mnari cam org gle kat situ.. dpan public.. tamo ingt da! malu! (enjoy beb)







group kitorang tak expect pun akn menang sbb tgk la performance kitorng... ade 2 group lagi ebat dari kitorang.. agak2 judges tu kesian kot.. huhu.. dats d hamper!






ni maser dok shopping jeruk.. jeruk die sedap larh.. klo p lagi.. aku nk borong byk2!










bubye penang.. byk sangat memori.. byk....






* done *

1 comment:

.:fyzz:. said...

mmg best..tp tuh la kak fiza tak leh nak perform sngt la sbb ibu mengandung la katakan...insyallah next event kita jmpa lg yek...