Sunday, April 11, 2010

weekend yang bz

lately weekend aku bz sangat... windu rasernyer nk tido smpai ke tengahari (heee) tapi ape kan daya...tak mampu, terlalu banyak urusan menjelang hari yang yang bahagier ni.. alahai..letih rasernyer sluruh body aku ni... setiap kali weekend, mesti dihabiskan dengan urusan2 y memang wajib aku lakukan...so bebaru ni, aku tak sempat nk buat faveret hobi aku... takper larh..bile sume da selesai, nk tdo n tamo bangun2 pun boley.. heheh..
so, weekend y lepas, aku kuar ngan yg yg n his mother, sister, nephew... p bli barang.. aku ponw, tumpang shopping skali... banyak gak larh... itu pown sampai ke malam... start kul 10.00 a.m-10.00 p.m..uih..
ahad pulak...-(esoknyer le tu) aku skali lagi ngan ygyg g umah abg2 aku kat puchong... ygyg tolong wat wiring... dari pagi smpai le ke petang... sonok sangat2... hepy family...hehehe...tp penat sbb umh abg2 aku tu tingkat 4..nk tegeliat kaki aih...ygyg senang sangat nk mesra ngan family aku.. so, thanx sbb time saye n family saye...
pas da abeh keje pown...kitorang pun pulang...sume ade tige kete.. mak ayah ngan md No.. along ngan family dier...aku n radin mohd hafiz.. so, kitorang tak blek trus... kitorang g makan kat ss2murni.. wah.. chicken chop dier sangat la bes... tp kan..before nk smpai kedai tu kan... puaslarh..dok bawak laju dari md no, n dengan yakinnyer ygyg hon abg sebab nk masuk simpang g restoran tu..alih2...salah jalan..selamat dorang da lepas..klo tak malu jer! huhu... padan muker kiter... neway... sumer sonok sangat... even weekend ni bz... tapi aku mmg enjoy... n next week ade p.a punyer kursus pulak....mak aih! cik kiah BZ!

No comments: