Monday, May 31, 2010

Kisah Kami Ditunangkan 2

Ni sedikit sebanyak kisah pertunangan kami..from d first till d end.. so, meh r tengok sesamer.. hihi..



Ini maser make up, kak ain y makeup kan. itupn da telambat sebb aku byk sangat keje time tu..








Siap2 make up..p la pkai bju.. mjur ade koi tlong adjust tdung aku..
xie xie koi! =)








time ni tengah tunggu pihak lelaki sampai..tak debar pn.. cume aku raser nak tegelak je sepanjang ari.. huhu







Ini pelamin aku...simple... created by my self.. ade plus2 sket cousin aku si farah waheeda tu.. suppose kkk aku handle tapi die dok bz wat antaran, aku pn bantai rembat jer.. hihi... so far.. buat sendri je.. cut cost!








Rombongan Meminang Cik Kiah
(sesuai tak?)








Sementara tunggu dorang nek..aku sempat2 kan diri begambo ngan kekawan aku...takut tak sempat...






cube tengok akk y pegang kek tu.. cun tak? bakal kkk ipar aku tu... gigih je aku tengok die dok pegang kek tu...






wah..saat ni debar sangat2...tadi tak debar tau..time sarung cincin jer... ini larh mak Radin Mohd Hafiz @ future mother in lw..=)

geletar gler... mujur muat cincin tu..haha








Kenangan antara mak dier, aku, dan mak aku
~happy~
(dorang kater, muke mak kiter same la yg..haha)








Time kitorang pulak.. mengabadikan ari-ari bahagia...
~ me n my fiance ~




Sementara tu, kekawan aku sebok dok bawak masuk antaran..
thanx korang..sudi hadir n tolong mader...







time ni da nak balek da... aku pn turun gak..antar pihak lelaki...








antara kawan2 yg hadir... tq...
(btoi yg aku knal, wak, nad, farid jer..yg len yg tak kenalkan...)





Pulang sebagai tunang kepada Mastura Binti Zunddin
=)

No comments: