Monday, June 28, 2010

Bob Memang Cari Pasal!!!

siot btol... da la interview aku nak dekat.. da nmpak kelemahan kat situ... hish! cmni, aku order makanan last week..tetibe pagi tadi meeting change ke jam 2.30 ptg.. tapi aku da kol bob pasal perubahan tu.. tetibe makanan yang diorder tak sampai2... pelik bin hairan... aku kol bob, die kater die da anta kat location len rupenyer.. pastu die skang ade kat UNIKL..so tade sape y bleh incharge.. aku pun p kat tgkt 25..tengok ade org tengah meeting.. takkan nk interupt plak..adoi.. aku p tanyer..sape punyer meeting... tbe2 tengok P.A = Kak Zuraini ader.. die kater, meeting bos dier n ade foreigner n tan sri.. alarh.. cmner aku nk p ambil ni.. bos aku kat bawah da dok bebel..mane air dier.. yelarh..dari 2.30 smpi kul 4.30..kering tekak dier... abeh la aku.. rosak prestasi aku.. mesti die kater aku tak dpt buat kerja dengan bek..careless sokmo.. uwaa.. rosak karier aku.. aku stress! sume bob punye pasal... uwaa.. da 2 kali die buat aku cmni..aritu lagi bes, tak datang langsung.. uwa... aku tobat tamo order kat dier lagi.. uwaa...

1 comment:

Anonymous said...

Being fed up with life is a serious issue that many people experience every day. This is not a new concept. Well if you're working out for only half an hour or even an hour at a time you want to get the biggest bang for your buck right? [URL=http://lopolikuminp.com ]hardhats[/URL] But there are some IRA rules that should be followed when dealing with this type of account. Ten years later, fifty photographic studios operated in the cities.