Tuesday, June 1, 2010

Casper, my little baby @ d sugar glider...

Sempena majlis pertunangan aku yang lepas.. ygyg telah menghadiakan aku seekor sugar glider yang diberi nama casper... itu merupakan 1st sugar glider y die bela.. tak tau la nak kate adiah ke aper..cos die amanahkan aku tuk jager casper... sbb kalo aku tamo jage die nak jual kat org laeh.. meraung la aku bukan men... tak tau larh.. aku raser syg sangat kat casper.. mayb sebab dlu ygyg slalu citer pasal casper kat aku.... hihi... lagipun tu 1st time aku kenai haiwan itu... die la 1st aku tengok.. sangat2 cute..so, far die cam takut2 sket... sian kat dier... tapi takpe.. aku akan train dier sampai die mau kat aku! Inilah dier, casper aku!

cute tak? ~ heee ~

No comments: