Tuesday, June 1, 2010

KFC

kalo korang nak tau aku peminat num 1 KFC.. tiada istilah bosan dalam idop aku... masuk arini da 3 ari berturut aku telan kfc... ntah ape y wat aku giler kat kfc.. aku feel je ble makan kfc.. tapi lately kan..aku jadi angin je ble nak makan kfc.. terutama bile jejakkan kaki aku kat KFC PERTAMA COMPLEX.. nak tau knaper..
  • cos layanan y tak bape nak bagus.. (ade segelintir yg ok terutama minah yang bernama i.......!!!! - no manners at all - aku asek dpt diserve oleh dier je.. benci)
  • aym dier aku penah dpt kecik nak mampos... tak penah aku jumpe secoit tu...n den dier kater... mmg macam tu kalo kat sini, lain tempat, lain aym.. (muke dier annoying gler waktu becakap ngan aku). pastu die wat keje laen..
  • burger tak semenggah kos aku dpt burger tanpe sos, pastu tak semenggah die bagi..trabur lagi..
  • lambat beroperasi
  • quality sangatlah kurang! (aku penah dpt nasi bekerak, ayam liat n burger beterabur)

~ most of my colleagues kan tak suker makan situ.. they prefer MJ, cos service die bagus n satisfied ~

~ d best place aku raser... KFC Selayang Mall, KFC One U (tapi ramai) ~

SO, aku arap... kalo KFC still nak bukak cawangan die kat situ.. kaji selidik la balik staff kat situ.. n makanan kat situ.. aku tak nafikan agak bz.. tapi agak2 larh bile serve customer n quality makann tu.. aku pun mase abeh skolah penah keje shopping complx tapi aku ditrain tuk jadi sales assistant yang professional maser keje... den ble aku tengok sales assistant yang buruk pangai macam ni.. aku raser cam angin jer... die tak qualified sedangkan KFC da provide tempat training tuk depa2 ni.. kawan aku pun penah keje KFC tapi tak lah seteruk ini.. so far ini larh, luahan raser aku terhadap PERTAMA'S KFC...lets think bout it...

No comments: