Sunday, June 27, 2010

Stress!!


Hari ini aku stress giler2! cam aku cakap tadi, for sure esok aku giler? kan? wah... hepi larh korang... hahaha!mungkin aku ni keras ati..tapi aku peduli aper, sebb aku memang saket ati yang amat! selagi aku tak dpt lepaskan geram aku... cite mmg akan semakin pjg.. dan bagi y tak memahami mesti kater aku ni kekwat sangat or watever it is.. tapi ini aku.. ade bab yang aku bek, ade bab yang aku tak bape nak bek.. so sori to say, dat aku memang keras ati! nother word, STUBBORN! huh! aku pun tak tau..pasal aku ni degil sangat..ntah... aku admit yang aku degil... sekian terima kasih.

No comments: