Thursday, June 17, 2010

Time Kaceh Cyg =)

I GOT D FLOWER!
Las time aku da citer yang my fiance pegi family day kat Tapah+Cameron Highland, semalam baru die balik.. Tak sempat2 die nak berehat... die dtg umah aku semalam... b4 tu die tanyer,buah tangan aper aku nak dr saner.. cam2 dier suggest kan... tapi aku nak bunga.. bes wo klo dpt bunga.. die pun tak penah bagi aku bunga.. seumur idop aku, aku penah dpt bunga maser konvo from my own family n my childhud' fwen, Mr Caol..ygyg tak bagi pun...die ajak aku p bli n pilih, tapi aku nk camni taw.'kalo da name pun adiah dari org, bialarh org tu sendiri yang pilih n beri'. kalo aku pilih da tak cam spesel.. contohnyer maser bli barang hantaran tuk aku..ol d things telah dpilih oleh Mak@kakak@dier sendiri... namepun adiah, bialarh die bagi ikut keikhlasan ati..ia akan jadi lebey berharga dari apa yang kite pilih.. so far, mmg la bukan 1st choice aku tapi aku suke sangat2.. (thanx yg) Same la jugak dengan kali ni, die kater kat aku tak jumper bunga y aku nk..i prefer roses.. pink n white.. den dier kater tader.. y ader pun wrne ptih n peach..its ok dear..sy bukan 'cuzi' sangat... asal ader pun memadai...itupun die kater..da terlayu sketlarh... ade 3kuntum jer.. aku kater takper.. bukan aku nk sjambak...aku tak dok bayang sejambak pun...as long itu adalah bunga, dan bukan bola kan? haha... nnt leh letak kat ofis..nk kasi tau sumer, tunang aku y bagi...heee..die pesan lagi, die tak bli pape tuk family aku...aku kater taper.. bukan aku suh pun, lagipun nnt abeh lak duet dier.. sowee yg..burden u je kan... tetiber kan, die mai umah aku..bawak beplastik2 beg kat tangan dier.. ish! tipu! kater tak bli paper..ceh! so sweet... aku tengok kat blakang dier ade plastik.. tapi die dok sorok pulak... huh! aku dok bayang die msukkn bunga dalam plastik ker..penyek larh... nk wat cmne kan.. sbb aku bayangkan kuntuman rose yang dililit dengan surat khabar, sepertimaner yang aku penah dapt mase sedare aku balek dari cameron..die bawak byk bunga n bungkus ngan surat khabar..mase tu teruje je tgk bunga byk2... aleh2 kan.. die pun menghulurkan SEJAMBAK BUNGA dkt depan aku..time tu ade 2.3 orang neberhud dpn umah.. alahai malunyer..... but so sweet..... Die pesan roses ni sempena HARI ULANGTAHUN PERTUNANGAN kami yang sebulan...hehehehehe ...sonoknyer.....len dibayangkan len y aku dpt, tapi more den wat i tod larh..heheh...THANX!THANX... ygyg...tq sesangat n tq sbb sudi potongkan kuku Casper... heee...
LUV U SO MUCH
inilarh rosenyer...

strawberries...
(aku da makan sbkas da..)

Strawberry Tea...(nice smell)
Strawberry Candies
Salad n d Veg
Souvenir from ygyg for me!
thanx..


Wif ol d Lurve...Jus wanna say...

My Heart Belongs To U

4 comments:

yana said...

jeles waaaaa

mass B said...

tape...nnt mintak kat alan... hihihihi.. =)
(hati bahagia)

.:fyzz:. said...

wahhhhhhh kak fiza pun sungguh jelez..in my life..dua kali penah dpt bunga..time tuh masa cintan cintun..first masa kt uitm..dpt carnation..and second time msa konvo uitm..dpt big big flowers...

pepun cantek sngt bunga tuh..so luvly..

mass B said...

wah...tu larh..bes je ble dpt bunge..nk lagi..hihih