Thursday, July 8, 2010

Kenyang..

Dear everyone.. fyi arini my boss blanjer sume staff untuk lunch..wah...jimat duit lunch aku.. menu yang ade arini adalah
  • nasi minyak
  • ayam masak merah
  • kuah dal
  • acar timun
  • puding caramel (by kak Azzah)
  • mixed fruit
  • air sirap

wah..kenyang la prot aku ni..baru tadi ingat nak makan kfc..tape r pospon... so pas makan je tadi, aku rushing2 p kua. Arini aku ade banyak tugas..mule2 aku p bank in duit sebab nak bayar bil2 tru on9..n aku owed ygyg bout RM100, die suh aku bank in kat bank die tapi nerves punye psal, aku bank in sume kat bank aku..fyi, aku ni baru 1st time p gune cash deposit tu.. walamak! terer wa cakap sama lu! hihi... tape, sat g aku transfer gne cimb click jer... pastu aku p semua house.. cari kedai barang2 perkahwinan tapi....bukan bli barang aku nak kawen..aku p bli bunga telur n paper bag untuk kenduri cukur jambul Mohd Iman Hakimi Bin Mohamad Azmi @ anak abang aku.. so, pas bli sume barang die, aku p nagoya, searching for baby aku punyer kain... i wish to make his new 'port'.so he can lepak2 slalu.. dari tido sajer.. n i think im going to make die punye blanket too... tadi aku bli kaen warne pink, evendo anak aku boy..but nvrmnd, die kene ikut ckap aku..my yayang said, nnt casper cam pondan pulak... sian die.. bia larh..my mom olways said... ei, bukan anak larh..adik larh.. hihi..tape larh mak..mane2 jer...heheheh...so, tak saba nak balek umah tapi sblum balek, aku nak kene menghadap satu bende.. alahai..malasnyer.. apakah itu? tade papepun cume office aku buat gotong royong, prot kenyang jadi malas pulak hehe.. so, smpai sini sahaja... dada...

No comments: