Wednesday, August 25, 2010

Tugas saya!

haloo sumer... ops salah! salam... (hehe)
arini cik kiah tamo bebel banyak.. banyak keje aih... nak tau ape keje cik kiah?
mai sini mau tunjuk
Ini Inbox aku.. n bos aku.. ari2 kene usha inbox ni sebab kat office aku menggunakan sistem ni tuk sume tugas. so aku kene alert dan jadi mata kiri bos (kiri je) memandangkan die bz n dengan meeting lagi, so..ape2 kene inform dier.. ok? =)
yang ni pulak kalendar bos aku, aku la yg dok set appointment ngan client, n sesaper je nak book meeting. sume kene melalui aku yer, sape y suke-suki dok wat appointment ngan bos aku tibe2 cancel n bos aku tak inform pihak tu, jangan salahkan aku yer sebab korang tak melalui aku.. macam ari tu, bos lupe inform orang tu, pastu bising2 lak orang tu kat aku..ngek!
n satu lagi, kalo raser ade bisnes baek ngan bos aku do call aku k? sebab kalo men terjah je, blom tentu dpt jumpe, kos bos aku manyak bz ngan meeting!
Ini pulak, sambil2 bekeje aku dok begosip ngan PA MARA Kedah.. Kak Fiza. semekom kak! hilang kebosanan aku.. ala-ala penpal pulak.. eh salah, computerpal.hehe. btol ker? cume sempat tak sempat je, kadang2 aku bz n kadang2 die pun terbz..hehe

so, itulah keje aku secara 'main' nyer.. ari2 ni kene tengok dulu..maka dengan itu, aku tak leh mrayau tempat orang lama sangat, sebab kadang2 die cancel meeting dalam ni. bayangkan bos aku ade meeting kat KKLW tetibe die cancel tapi aku tak cek email.. mau kene petir ngn dier . huhu

dear bos: u r my boss, babe!

dear kak fiza: kak, nnt kite gosip lagi..

dear ygyg: luv u

Kenape ko buat aku panas dibulan puaser ini?

Al kisah aku pegi bank islam MARA nak tukar duet singgit2 nak buat tambang bus (bukan duet raye naa..) nak tunggu turn aku amatlah lama. aku pun tak tau nape begitu lambat process itu.. aku kompius. jadi aku still tunggu dan tunggu walo pun aku ade sedikit hot sebb depa ni lambat sangat namun aku tamo kurangkan percent poser aku.. bazir!! tapi tetibe setelah lama menanti, aku tak faham naper dari angka 1177 beralih terus ke 1179. sedangkan num aku 1178 terskip. aku teraser amat marah, kang kalo aku p kat kaunter tu mau kene sembur, mane tak nyer.. sebenarnye dari tengahari tadi aku p, tapi lambat lai.. pastu naek petang, lembab jugak.. aku pun trus naek atas sambil kontrol mulut aku, kalo diikutkan.. banyak da makian yang akan kluar.. hampeh btol! iii..lantak ko larh! balek kang aku p y ekspress kat selayang mol jer, abeh citer! bla la jer larh... malaih !! haih..saba je la MASTURA yer....

Monday, August 23, 2010

Twilight Saga

Twilight
Maser 1st2 citer ni kuar, aku tak penah tengok n tau, aku start tengok ble abg aku inform sambungan die adalah new moon dan twilight tersiar kat HBO.. ~layan~
Ia mengisahkan Bella yang berpindah dari Arizona ker Washington (follow his dad). *skema je aku - start je Bella masuk kolej baru die berjumpa dengan Edward Cullen (d vampire). at last, Bella fall in luv dengan dia. Neway, bau darah bella memang bes di mater family vampire tu (takut cik kiah). Satu ari, Edward bawak Bella g join game baseball family dier, tibe2 satu lagi kumpulan vampire (agak ganas) datang.. pada mulanya dorang tak terhidu bau manusia, tapi bile angin bertiup dengan kencangnyer...bau bella menusuk hidung mereka (cewah) dan sejak dari ari tu, nyawa c bella ni memang tak selamat kos James (vampire jahat) memang nak darah bella.. sampai satu maser, bella kene gigit ngan James n die pun nak bertukar .. BERTUKAR!! heee.. tapi tak jadi cos Edward's family slamat kan dier.. ~end~
New Moon
bukan bulan baru tapi CINTA baru.. kali ni mengisahkan tentang Bella n Jacob. Sebab time ni, Edward da bla dari sini kos ramai orang pasan y mereka ni tak berubah2 (usia tak match umur). Bella frustrated sangat, so kali ni Jacob je teman dier.. Kali ni baru larh dorang bitaw y Jacob adalah Werewolf.. wawawi.. tapi aku tak paham si Bella tu, kejab je pas Alice datang tu die jadi dingin kat Jacob.. ceh! tapi lastly, die balek kat Edward gak (da name pun hero) setelah bertungkus lumus belawan ngan voultri ... dasat weh..aku suker time tu....
~end~
Eclipse
lebih kepada gabungan Edward dan Jacob, Vampire n Werewolf dalam usaha menyelamatkan Bella.. alahai bestol! time ni ade vampire baru created by Victoria untk memusnahkan Family Edward sebab hot ble Edward bunuh bf dier, James. Edward, Bella, Jacob p puncak gunung y sejuk y amat... tapi siri kali ni, cam romantik je aku raser...hehe. (tamo cite, korang tengok muvi). pastu Edward n sekor wolf jaga bella kat atas, while y len temasok Jacob jaga kat bawah.. time tu dorang belawan, wah..kusyuk cik kiah tengok..tenganga! sampai satu maser, Jacob tecedera...cian dier... sampai satu masa, voultry y jahat tu.. Jane n d geng pun datang..sebok tol! ape2 pun dorang telepas dari Jane...
~end~
Breaking Dawn
muvi die tak kua lagi, tapi kalo ikut novel dier. Bella ngan Edward kawen sehingga Bella pregnant, mule2 nak gugurkan jer sebab bley bawak bencana tapi Bella tak kasi. Jacob hot sangat time tu! dalam maser y samer, ade insan buat report kat voultri tentang bahayanya baby tersebut.. sam dari wolf pack pun dalam misi nak bunuh baby tu tapi Jacob tak join group tu da.. YES! sampai la time Bella nak giving birth, time tu Bella da seriously injured da.. den, Edward pun tukarkan bella jadi VAMPIRE.. (jadi jugak rupenyer).. die dapat baby gurl y dinamakan renesmee (gabungan mak bella n mak edward). neway Jacob bekenan ngan baby tu... (soul mate).. camne eh ? aku tak paham kat situ.. leh pulak baby nak jadi soul mate.. ato pun aku tak paham citer tu..heee.. tunggu la next muvi...
ape2 pun, dorang sume end dengan bahagienyer...
~ happy ending~

p/s : aku suker happy ending, lagi2 ble Jacob pun ade soulmate.. hikhik

MPH - Twilight Saga & shopping kat O.U


saturday 21.08.10. aku n my dearest ygyg p shopping..not me but him. bukan maen die p shoppingkan diri die kat nicole, f.o.s and zara.. aku ingatkan die da stop kat situ,aleh2 die p cotton on bli kasut pulak... wah... dasat tunang aku nih. aku pun y pada mulanya tamo bli pape, bekenan pulak ngan kasut kat cotton on tu..maka dengan itu, ygyg pun bayarkan dulu sebab aku tengah kayap,hehehe (nnt transfer kat cimb k). Keseluruhannya, Mr Radin Hafiz telah membeli 8 Helai baju dan sepasang kasut yang sesuai dipakai dengan short pants. ygyg, ape nak jadi pada kamoo.. shopaholic! hehe.. sedar tak sedar, jam menunjukkan pukui 6.00 petang, kami pun rushing2 bla dari O.U tu dan begerak ker 4happy season (die blanjer makan). sedap woo kat situ, y paling bes adalah kambing golek tapi blik umah aku naek pitam. ngeng punye cik kiah! pape pun..thanx to Radin Hafiz co sblanjer Mastura makan.. hikhik (gelak dalam ati jer)


beralih pada topic sebenar...

for ur information,cik kiah merupakan salah sorang peminat twilight saga... maka dengan itu sume citer die aku da tengok kecuali next story which is BREAKING DAWN.. wah.. aku memang tak saba tunggu next episode.. besnyer... last saturday tu jugak, aku ugut ygyg (tak bape nak ugut), kalo nak teman dier, dier kene bawak aku p book store.. *Popular or MPH.. at last, kami p lepak kat MPH.. aku jadi gler dok carik maner twilight novel, nak dekat setengah jam baru la jumper.. rupenyer kat kids station..aku call ygyg n suh lepak kat situ (mule2 kat station novel2 cinta). Ble tengok je kat situ banyak novel twilight, from d 1st to d end..aku jadi sewel, tak tau nak bacer y maner.. pape pun aku dok bace magazine die dulu... ygyg kater, " alarh sebenarnyer, sume orang gile kan die ni. * refer tu jacob a.k.a Taylor Lautner.. " ye btol" hehe.. aku admire gle kat dier... uwaa..sewel aku dibuatnyer... he is so cute.. damn cute!!!!! neway, edward a.k.a Robert Pattinson pun cute gak tapi aku tetap minat Jacob tu.. lagi2 ble time dier betukar jadi werewolf..BERTUKAR!!! (jerit ala2 otomen). Maser kat MPH gak aku tengok fullset of Twilight RM 188.00 kot.. nak bli..nk bli... nk bli.... da larh, ari sabtu ade diskaun 25% ker? tak bape nak ingat (aku tak suker makan kismis). tape, nnt aku bli jugak! nk! nk! nk!
dear ygyg: thanx cos bawak g MPH

Sunday, August 22, 2010

ko yang menipu

salam..
hari ni kita masih dibulan poser, jadi aku ucapkan selamat berposer pada sumer...
tapi arini aku nak story pasal hamba Allah yang aku kira, banyak sangat penipuan dier. sampai aku da tak tahan dan terpakser cik kiah abadikan dalam bentuk entry ni. die ni mmg ebat sangat menipu.. mujoq aku da tak berkawan ngan dier.. ygyg aku pun kater takyah kawan ngan orang gile camtu.. alkisah die ni, sangat pandai bermuka-muka dan berkate-kater.. die seringkali menggunakan nama Allah bila menipu. tu yang membuatkan orang lain percaye kat dier.. die sering kali raser diri dier serba kekurangan dan lemah serta tak bersalah..atau senang citer die ni adalah adalah orang yang teraniaya...Allahuakbar... insaflarh... buat tambah dosa je minah oit... tak dapek cik kiah nak nolong aih... dulu aku tak pasan tapi sejak satu aritu aku da mula pasan yang minah ni ota je lebih.apa die cakap sume tak leh pakai. nape die harus menipu utk menampkn diri die hebat dimata org lain..bawaklah bertaubat minah oi. jangan bila da terkene baru nak bertaubat, time tu da tade ape dah.. sebb sume orang da tau dan tak ske ngan pangai ang tu.. die penah tipu orang sekeliling die, sampai tipu depan aku lagi..aku dok ternganga jer.. tak paham nape die perlu buat camtu.die kater, orang-orang tu *(orang yg ditipu) sumer cam bagus dan membangge diri, tapi tak sedar ke ape yang die buat same je cam orang tu.. due kali limer...tape larh..ape pun aku da tak perlu berkawan ngan dier..aku bahagie... jangan pikir aku tak tau ape yang ko da tipu aku sepanjang aku kenal ko, konon blaja tinggi, tapi tak tinggi mane pun.sme je level ko ngan aku..so takyah nak kate banyak k.. wat ever u said..i dont trust u anymore..never! u r so irritating and annoying..its a fact! chow!

p/s: bla la lu

Thursday, August 19, 2010

terkenang kesah kapal mavi marmara kene serang

sambungan dari entry aku kat bawah tadi.. nk bitaw ni.. tadi kami sume p dengar cite pasal kapal mavi marmara yang kene serang tu.. start dengan tahlil. pastu terus sambung ceramah..mula2 aku da ngantuk tahap dewa tak leh selamatkan.. aku pun bantai tdo (sangat tak sopan eh-pedulik) tade larh..speaker tu tak buat lawak, tade unsur2 y buat aku segar.. jadi aku pun teruskan niat aku tuk tdo.. tetibe die nk tunjuk kan video pasal keganasan israel.. celik sket mate aku.. mak aih.. teruk la weh.. perang2 sangat tak bek tuk kesihatan.. leleh ayor mate cik kiah tengok.. tapi pandai kontroll..pure2 nguap nantok...(gile blakon).. pastu die sambung citer dier.. tak silap aku name orang tu Dr syed muhammad haleem.. mule2 aku tengok Dr tu cam Amir khan je.. tetibe tingat cite die ngan manisha koirala.. ala maan tu (tade kene mgene kan?). pastu aku pun sambung mendengar citer die.. den die cite tentang sorang budak bermula dengan f.. tak igt lak nme dier.. die paling malang sekali.. kene lebeh kurang 30das tembakan, lebey dasat skali kene kat muke.. sepanjang penceritaan Dr tu, arwah ni sangat bek.. dan usia die baru 19 tahun (umur tak pjg).. tapi takpe, die jerit.. " golongkan la die dalam golongan orang mati shahid" lebey krg camtu larh..tak bape nak ingat (aku tak ske mkan kismis).pastu die tunjuk vdeo kat sane pulak...sedey laweh... eh2 da larh.. tamo cite..ble tebayang je raser sebak..
p/s: nk p dating ngan zati kat sogo, esok dating ngan ygyg kat ou.. daaaa

kesah aku tak ambek minutes of meeting

Hari ini hari jumaat yang indah, awal-awal pagi lagi aku turun kat ruang legar ngan kak laila n kak kama..kitorang attend majlis tahlil n kemerdekaan. sampai kat sane jumpe pulak kak nas n kak ika..cukupla korum kitorang dok sebares..bak kate kak laila, " kami satu set" . B4 aku p tu, aku btaw kat bos aku dulu, and he said OK. so aku pergi ngan bahagianya. lastly, bila aku sampai je, officer aku kater, bos carik..tade sape amek minutes.. Omegod. adakah itu kesalahan aku? aku penin. kalo ikut procedur mmg keje p.a. tapi selagi bos tak habaq kasi masuk..pasai apa pulak aku nak terjah.. kang bos aku kate 'pesal P.a aku ni?' sia-sia cik kiah oi.....! hp pulak tinggai, pas tu aku baca mesej dorang kate teda (ala-ala yana) sape y amek minutes.. mati cik kiah.. sbb pagi2 lai, bos tak suh pape..so aku donga arahan yang tetinggi la yo.. balek jo bos aku dari meeting, aku tanyo " bos, saya kene masuk meeting ke?" bos aku dengan simple nye jawab " nak buat apa?" .. ceh! tade papepun... " saje tanye" aku malaih nk pjg2 aih... huhu.. so, conclusionnya bos aku tak suh.. sebenornya, kalo nak suh aku pun, aku tade prob.. no hal, tapi kang bos aku pelik lak kang.. lagipun die jenis wiso kang, pape orang carik die ker... tu pasai, aku tengok die tak gomar kalo die cuti, aku pown cuti.. nnt tak tau ape2.. conclusionnye... tade ape2 y perlu diwiso kan...hahaha.. aku happy...da....
p/s: cik kiah tetap p.a sejati

Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan...

Salam ramadhan semua...
disini mas ingin mohon ampun dan maaf atas kesilapan yang dilakukan...
sesungguhnya ramadhan yang indah ini dapat memberi seribu pengertian kepada kita semua...
Kita juga antara insan yang bertuah kerana masih berpeluang meraikan ramadhan ini..
Oleh itu, hargailah kehadirannya...
Aminn...

Makan-makan b4 fasting

arini wat makan2 kat BPIP, pot luck larh...
banyak gile makanan..
dan aku makan sampai 3 kali..
pagi, tengahari, petang..
sebab lauk pelbagai..
tak boring..
n yang bes skali ade tempoyak..
adui... tak tahan aku dibuatnyer...
antara menu yang ade ialah.. asam pedas, kari sardin, ayam goreng, ikan goreng, ayam goreng ala2 kfc, petai rebus, ulam-ulaman, tempoyak, sambal belacan, salad, daging masak kicap, telur masin, buah-buahan, agar-agar laici dan sos custard...
sodap aih...
menikmati makanan..weehuuu..
agar-agar laici + sos custard...
aku buat, tapi lupe tangkap pic..
da makan baru ingat...
aku makan sos die dengan buah..
sodap....

p/s: cyg... I'll make 4 u nnt k...

aku setiap hari

nak tau, aku raser aku semaken gem0k..
buktinya..
tengok pp aku..
tembam!
~ akan kudietkan diri ini ~

p/s: yg, on d way... =)



Casper telah menyalahgunakannya!

Weekend lepas, aku buatkan alas@tilam tuk rumah kayu anak aku,casper..
jahit sendiri tau..
tapi,
aku terlupa nak ukur saiz alas kat umah tu..
so, aku belasah jer..
at last, size tu telebeh..
nak gunting raser sayang..
maka dengan itu, aku lipat dua, dan jahit bahagian depan sahaja...
maka belubang lah kawasan kiri kanan alas itu..
tape larh..kutekan-tekan kasi leper sket..hehe
pastu aku letak kat rumah die..
lepas bape minit aku bukak rumah die..nak tengok camne die ngan alas baru..
tapi die tade dalam umah itu... ( ??? )
kat dalam tempat tido die pun tade...
kat dalam lepak-lepak die pun tade..
mane poi eh..
at last aku cek smule kat umah die..
asal cam kembong je alas ni... rupe2nyer..die tdo dalam alas tu..
macamni la rupe dier...
cute!
da rupe kebab da...
neway..die suke alas ni.. heee...
p/s : saye buat satu tuk anak awak, joey

Thursday, August 5, 2010

Tahlil

salam sume...
di pagi jumaat yang indah ni, aku ucapkan semoga kita semua diberkati dan dirahmati Allah S.W.T. Bulan ramadhan pun nak dekat dah..so, aku wish selamat berpuasa kepada semua.. semoga kita redha dan ikhlas dalam menjalankan ibadat kepada Allah.
Semalam, rumah aku ada buat kenduri tahlil dan doa selamat kecil-kecilan. agak penat pada mulanya memandangkan kondisi aku yang macam nak demam, dan juga tut...(pada ari yg pertama). saket2 pinggang, abang aku yang sorang tu asek tido je keje die.. (suke ati larh). namun, sume pun da settle. kalo sama-sama buat, cepat je siap kan? Sayang semalam aku tak leh join baca yaasin atas sebab-sebab tertentu, tapi aku ambik berkat..dengar larh..elok2 aku saket2 petang tu, malam pulak jadi ok..sempat jugak aku p basuh sume pinggan (aku suker basoh pggan-faveret keje umah). lastly sumenyer da selamat siap...hehe.. lega sangat..tak banyak sangat keje...
semalampun mak ngan ayah aku ambik pluang tido kat lua.. angin kuat..syok jer.. aku nak join sekaki, tapi cam telampau letey nak angkat2 batal larh... so aku terus tetido kat katil..
so...semalam berakhir dengan selamatnya..dan arini, sebentar lagi...sedang semua lelaki mengerjakan solat jumaat, aku dan rombonganku pergi sogo dan nagoya...bli kaen.. (hehe).
ok, bubye..
p/s: walopun gaji da abeh, namun aku akan terus 'bejalan' ~hehe~

Wednesday, August 4, 2010

Casper cyg aku, aku pun begitu

casper...
mas luv u larh...
ari2 pun, ble kat ofis..
windu kat u sangat2...
=(
mis u so banyak-banyak

~aksi casper maser makan yogurt kat tangan aku~
~luv ya~
dear ygyg: love joey too.... =)

Bile Sampai Kat Office

Seperti beser..
hobi aku adalah begambo..
maka rutin aku setibe je kat offc tanpa membuka pintu bos dahulu
adalah
begambo di depan cermin
bedekatan dengan pc
itularh habit aku setiap pagi
hehe
=)
~Mulakan ari dengan ceria~
=)

~ mari kita bekerja~

p/s: dear ygyg, smalam ari yang indah.... =)

Sarapan Pagi bersama Nestle Clusters Almonds


hari ini aku mulekan ari aku
dengan bekfas
NESTLE CLUSTERS ALMONDS
semalam aku bli
arge die RM 7.70
konon nak diet, sebab ramai kater aku da gemOk
even my ygyg pun kater..
so makan yang berkhasiat..
pagi tadi awal2 lagi da p bli susu dutch lady low fat
mix together ngan flakes ni..
den,makan
kenyang wooo...
lepas ni nak tukar pise laen larh
smalam aku tengok ade pisang...
lagi mengenyangkan rupenye eh..

ni la rupe dier versi dekat...
sedap..
aku suker!
enjoy my bekfas!
yummy...
=)
p/s: dear ygyg, give me moral support k yg.. hehehe...

Begambo itu HOBI aku

aKu sUkE bEgAmBo
tapi anak2 aku lagi suke begambo
so, tempiasnye kene kat aku
maka dengan itu
begambo itu hobi aku
hehe
~aku~

~ini juga aku~

~sememangnya aku adalah aku~

~tatap mataku~

p/s: aku bosan la weh...

Tuesday, August 3, 2010

Aku Seorang PA

Aku seorang PA
/
/
/
/
/
*
*
*
*
\
\
\
\
Gaya seorang PA

PA yang Cun =)
PA yang senget
PA yang sengal
PA yang ngengngeng
PA yang nakal
Akulah PA itu
~huhu~
p/s: bos tade, so jadi gile sebentar

Aku dan Pekerjaanku

PA stand for Personal Assistant.. atau senang cite akuni secretary kepada Timbalan Pengarah.. Currently, I luv my job. Better den b4. So, almost sampai ke tahap work satisfaction.. cume aku sentiasa mahukan kerja yang lebih...lebih dan lebih.. supaya dapat membaiki mutu serta kualiti kerja aku.. aku sangat2 respect kat bos aku, Mr Kamal..Sangat baek dapat bos seperti dia, tak cerewet dan boleh toleransi..at dis moment, die tade cos menghadiri Graduation Day anak dia di Kolej Timur Tengah. Congrats to Najmi.. =)
Even aku hanya secretary, aku percaya tugas dan tanggungjawab yang diamanahkan sedikit sebanyak dapat membantu pihak MARA mencapai matlamat. Setiap mereka-mereka yang bekerja disini juga mempunyai kepentingan yang tersendiri terhadap MARA dan begitu juga sebaliknya. walaupun ada diantara mereka hanyalah kerani, tapi aku dapat lihat, tanpa mereka oranisasi ini tidak dapat berjalan dengan lancar dan objektif yang ingin dicapai tak kan dapat! trust me! so, jangan pandang rendah pada mereka-meraka ini (mengikut pengalaman). Dalam usaha untuk membantu usahawan-usahawan bumiputera, pelajar-pelajar yang cerdik pandai, masa dan tenaga juga terpaksa dikorbankan. Masa kini aku dapat lihat, banyak usahawan lahir bagaikan cendawan. Bijak mengatur strategi dalam perniagaan.Di MARA ni, Kebanyakan mereka mendapat bantuan berupa nasihat dan kewangan daripada pihak MARA begitu juga pelajar-pelajar di luar sana. Begitula sedikit sebanyak yang aku tau sepanjang 7 bulan aku berkhidmat kat sini walopun tak bape nak related ngan story aku sebagai seorang PA (haha)- cuma rasa hot tetiba ble ade sesetengah yang bias.. mentang2 la orang tu N17 jer tapi pandang rendah kat dier..ko tau tak, yang dier tu leh wat keje better den ko! (aku marah!)Therefore, I'm proud to be Mr Kamal's Secretary..and being a part of Kesuma's member (Kelab Setiausaha MARA)
p/s: peace no war

Monday, August 2, 2010

Rumah Baru Casper

aritu nak post pic rumah baru casper
so, arini baru berpeluang..
hee..
inilarh dier..
~ casper ~
comey tak casper.. ni dalam umah baru dier..
dier suke sangat dapat umah baru

dear ygyg: thanx cos tolong bli kan... =)

Tunang Saya Anta G Keje =)

hihi.. arini tunang aku anta... besnyer.. da la tak mandi lagi.. sbnarnyer, arini ayah ngan mak p klinik..so tak sempat nak anta aku kat bustop..mule2, ygyg nak anta kat bustop cos die wiso sangat aku jalan kat situ.almaklumlarh..time2 6.20 ni ari masih gelap lagi, tade orang sangat.lagipun slalu ade kes kat situ.aleh2, die kater die nak anta sampai MARA..heee..mule2 cam kesian, ye r..baru bangun tido.nak anta sampai MARA da kire jaoh la tu.neway, thanx dear..ssh kan awak jer. Arini tukar pesen tudung, but my ygyg kater nmpak matured sangat.hee..sebenarnyer saye pun pasan camtu.hehe.da tebeli, pakai je larh..saje nak test power..hehe..lagipun senang larh..so, rasernyer pakai tuk keje je kot..time keje, tak yah nak adjust byk sgt..kalo yg tudung beser tu asek sebok nak adjustjer... hehe.. so dats ol for tody...

dear ygyg: tq n muahx!