Wednesday, August 25, 2010

Kenape ko buat aku panas dibulan puaser ini?

Al kisah aku pegi bank islam MARA nak tukar duet singgit2 nak buat tambang bus (bukan duet raye naa..) nak tunggu turn aku amatlah lama. aku pun tak tau nape begitu lambat process itu.. aku kompius. jadi aku still tunggu dan tunggu walo pun aku ade sedikit hot sebb depa ni lambat sangat namun aku tamo kurangkan percent poser aku.. bazir!! tapi tetibe setelah lama menanti, aku tak faham naper dari angka 1177 beralih terus ke 1179. sedangkan num aku 1178 terskip. aku teraser amat marah, kang kalo aku p kat kaunter tu mau kene sembur, mane tak nyer.. sebenarnye dari tengahari tadi aku p, tapi lambat lai.. pastu naek petang, lembab jugak.. aku pun trus naek atas sambil kontrol mulut aku, kalo diikutkan.. banyak da makian yang akan kluar.. hampeh btol! iii..lantak ko larh! balek kang aku p y ekspress kat selayang mol jer, abeh citer! bla la jer larh... malaih !! haih..saba je la MASTURA yer....

No comments: