Thursday, August 19, 2010

kesah aku tak ambek minutes of meeting

Hari ini hari jumaat yang indah, awal-awal pagi lagi aku turun kat ruang legar ngan kak laila n kak kama..kitorang attend majlis tahlil n kemerdekaan. sampai kat sane jumpe pulak kak nas n kak ika..cukupla korum kitorang dok sebares..bak kate kak laila, " kami satu set" . B4 aku p tu, aku btaw kat bos aku dulu, and he said OK. so aku pergi ngan bahagianya. lastly, bila aku sampai je, officer aku kater, bos carik..tade sape amek minutes.. Omegod. adakah itu kesalahan aku? aku penin. kalo ikut procedur mmg keje p.a. tapi selagi bos tak habaq kasi masuk..pasai apa pulak aku nak terjah.. kang bos aku kate 'pesal P.a aku ni?' sia-sia cik kiah oi.....! hp pulak tinggai, pas tu aku baca mesej dorang kate teda (ala-ala yana) sape y amek minutes.. mati cik kiah.. sbb pagi2 lai, bos tak suh pape..so aku donga arahan yang tetinggi la yo.. balek jo bos aku dari meeting, aku tanyo " bos, saya kene masuk meeting ke?" bos aku dengan simple nye jawab " nak buat apa?" .. ceh! tade papepun... " saje tanye" aku malaih nk pjg2 aih... huhu.. so, conclusionnya bos aku tak suh.. sebenornya, kalo nak suh aku pun, aku tade prob.. no hal, tapi kang bos aku pelik lak kang.. lagipun die jenis wiso kang, pape orang carik die ker... tu pasai, aku tengok die tak gomar kalo die cuti, aku pown cuti.. nnt tak tau ape2.. conclusionnye... tade ape2 y perlu diwiso kan...hahaha.. aku happy...da....
p/s: cik kiah tetap p.a sejati

No comments: