Wednesday, August 25, 2010

Tugas saya!

haloo sumer... ops salah! salam... (hehe)
arini cik kiah tamo bebel banyak.. banyak keje aih... nak tau ape keje cik kiah?
mai sini mau tunjuk
Ini Inbox aku.. n bos aku.. ari2 kene usha inbox ni sebab kat office aku menggunakan sistem ni tuk sume tugas. so aku kene alert dan jadi mata kiri bos (kiri je) memandangkan die bz n dengan meeting lagi, so..ape2 kene inform dier.. ok? =)
yang ni pulak kalendar bos aku, aku la yg dok set appointment ngan client, n sesaper je nak book meeting. sume kene melalui aku yer, sape y suke-suki dok wat appointment ngan bos aku tibe2 cancel n bos aku tak inform pihak tu, jangan salahkan aku yer sebab korang tak melalui aku.. macam ari tu, bos lupe inform orang tu, pastu bising2 lak orang tu kat aku..ngek!
n satu lagi, kalo raser ade bisnes baek ngan bos aku do call aku k? sebab kalo men terjah je, blom tentu dpt jumpe, kos bos aku manyak bz ngan meeting!
Ini pulak, sambil2 bekeje aku dok begosip ngan PA MARA Kedah.. Kak Fiza. semekom kak! hilang kebosanan aku.. ala-ala penpal pulak.. eh salah, computerpal.hehe. btol ker? cume sempat tak sempat je, kadang2 aku bz n kadang2 die pun terbz..hehe

so, itulah keje aku secara 'main' nyer.. ari2 ni kene tengok dulu..maka dengan itu, aku tak leh mrayau tempat orang lama sangat, sebab kadang2 die cancel meeting dalam ni. bayangkan bos aku ade meeting kat KKLW tetibe die cancel tapi aku tak cek email.. mau kene petir ngn dier . huhu

dear bos: u r my boss, babe!

dear kak fiza: kak, nnt kite gosip lagi..

dear ygyg: luv u

3 comments:

.:fyzz:. said...

wah femesnya kak fiza..yer la ..kira computerpal la kan..best gak dtp emel2 dari mas...tmbah2 citer bab makan.di bulan posa nih..ok take care dear...

Cik Kiah said...

hihi.. akk kan mama hot!

.:fyzz:. said...

iyo la tuh cik kiah..hehe..oo cik kiah nih masz gupernye...hhehehheehhe