Monday, August 2, 2010

Tunang Saya Anta G Keje =)

hihi.. arini tunang aku anta... besnyer.. da la tak mandi lagi.. sbnarnyer, arini ayah ngan mak p klinik..so tak sempat nak anta aku kat bustop..mule2, ygyg nak anta kat bustop cos die wiso sangat aku jalan kat situ.almaklumlarh..time2 6.20 ni ari masih gelap lagi, tade orang sangat.lagipun slalu ade kes kat situ.aleh2, die kater die nak anta sampai MARA..heee..mule2 cam kesian, ye r..baru bangun tido.nak anta sampai MARA da kire jaoh la tu.neway, thanx dear..ssh kan awak jer. Arini tukar pesen tudung, but my ygyg kater nmpak matured sangat.hee..sebenarnyer saye pun pasan camtu.hehe.da tebeli, pakai je larh..saje nak test power..hehe..lagipun senang larh..so, rasernyer pakai tuk keje je kot..time keje, tak yah nak adjust byk sgt..kalo yg tudung beser tu asek sebok nak adjustjer... hehe.. so dats ol for tody...

dear ygyg: tq n muahx!

No comments: