Monday, August 23, 2010

MPH - Twilight Saga & shopping kat O.U


saturday 21.08.10. aku n my dearest ygyg p shopping..not me but him. bukan maen die p shoppingkan diri die kat nicole, f.o.s and zara.. aku ingatkan die da stop kat situ,aleh2 die p cotton on bli kasut pulak... wah... dasat tunang aku nih. aku pun y pada mulanya tamo bli pape, bekenan pulak ngan kasut kat cotton on tu..maka dengan itu, ygyg pun bayarkan dulu sebab aku tengah kayap,hehehe (nnt transfer kat cimb k). Keseluruhannya, Mr Radin Hafiz telah membeli 8 Helai baju dan sepasang kasut yang sesuai dipakai dengan short pants. ygyg, ape nak jadi pada kamoo.. shopaholic! hehe.. sedar tak sedar, jam menunjukkan pukui 6.00 petang, kami pun rushing2 bla dari O.U tu dan begerak ker 4happy season (die blanjer makan). sedap woo kat situ, y paling bes adalah kambing golek tapi blik umah aku naek pitam. ngeng punye cik kiah! pape pun..thanx to Radin Hafiz co sblanjer Mastura makan.. hikhik (gelak dalam ati jer)


beralih pada topic sebenar...

for ur information,cik kiah merupakan salah sorang peminat twilight saga... maka dengan itu sume citer die aku da tengok kecuali next story which is BREAKING DAWN.. wah.. aku memang tak saba tunggu next episode.. besnyer... last saturday tu jugak, aku ugut ygyg (tak bape nak ugut), kalo nak teman dier, dier kene bawak aku p book store.. *Popular or MPH.. at last, kami p lepak kat MPH.. aku jadi gler dok carik maner twilight novel, nak dekat setengah jam baru la jumper.. rupenyer kat kids station..aku call ygyg n suh lepak kat situ (mule2 kat station novel2 cinta). Ble tengok je kat situ banyak novel twilight, from d 1st to d end..aku jadi sewel, tak tau nak bacer y maner.. pape pun aku dok bace magazine die dulu... ygyg kater, " alarh sebenarnyer, sume orang gile kan die ni. * refer tu jacob a.k.a Taylor Lautner.. " ye btol" hehe.. aku admire gle kat dier... uwaa..sewel aku dibuatnyer... he is so cute.. damn cute!!!!! neway, edward a.k.a Robert Pattinson pun cute gak tapi aku tetap minat Jacob tu.. lagi2 ble time dier betukar jadi werewolf..BERTUKAR!!! (jerit ala2 otomen). Maser kat MPH gak aku tengok fullset of Twilight RM 188.00 kot.. nak bli..nk bli... nk bli.... da larh, ari sabtu ade diskaun 25% ker? tak bape nak ingat (aku tak suker makan kismis). tape, nnt aku bli jugak! nk! nk! nk!
dear ygyg: thanx cos bawak g MPH

No comments: