Tuesday, September 14, 2010

shawl

makin ari makin banyak pula shawl yang dijual di Jalan Tuanku Abdul Rahman ni, dan semaken banyak pulak aku tengok owner blog yang memakai shawl. jadi sehari suntuk aku dok usha2 gurl2 hot di luar sane yang sebok wearing bende alah ni. cam cute pulak. so arini, aku telah mendecide kan diri untuk memakai shawl jugak walo pun tak bape nak cute..ehehe..





~ tapi aku tetap suke style ni, d bes 4eva ~

tak lap0k dek zaman

p/s: yg, ok tak?

No comments: