Wednesday, September 15, 2010

siapa ini?

salam satu Malaysia
(arini ari Malaysia k, 16 september 2010)
arini aku tak tau nk produce citer aper
sedang aku sebok men snap2 pic aku, aku pown view balek kesemua pic yang telah di snapkan
alangkah tekejotnya aku bile mendapati terdapat
gambo due orang manusia yang digelarkan
leman dan sudin didalam hp sony aku!
(muke tekejot berOk)
opsss!!! soweee..
tak bek men2 cik kiah, kang ko kne rotan ngan dorang kang
(cakap dalam ati sambil gelak)
hehehe
manusie kat atas nih, bff kepada tunang aku..
aku tade keje ni.. aku tepandang pic dorang dalam hp aku,
so, aku mempunyai certificate la kan nak post pic nih
hahaha(gelak cam md no)
time nih, kitorang (aku n ygyg) mintak dorang snap pic kitorang kat tengah2 bendang tuh
aleh2 die inteprem kat phone aku pulak mamat2 nih...
ambek berkat! wek!
cube tengok btol2, menyengeh dorang snap pic nih.. dasat kan?rosak kamera aku
hahaha...
harap jangan marah okee?
saje gedik ayam...nk penuhkan blog nih.. huhu
dalarh, aku nak bercanda ria ngan ygyg kat phone... dadadididudu...

dear ygyg: don jeles2,nnt kamoo rugi!

No comments: