Tuesday, October 5, 2010

ARgghhhh!

ARGGGGhhhh!kenapekan, banyak sangat jamuan nih, sampai tak nyempat2 aku nak mendietkan diri.. OMG! dis friday pula akan ade Aidilfitri kesuma pulak..alahai makan lagi.. =) walopun sebenarnye aku suker tetapi aku kekadang cam takut je nk mkan lelebey.. so arini aku continue prog aku, tak tau la ari2 akan datang, bejaye ke dak.. haha.. very2 d teruk punyer MASTURA. haha.. tak eran..wek2! So, arinini? oho...bos takde..die p meeting kat FITEC n KIMAR. so, aku free jab tapi raser cam nak manage balek file2 n barang2 aku almaklumlarh aritu da packing tapi tak jadi nk pindah kan..so leh la tatarias seperti sediakala semula dan leh la menghias untuk kadar yang lame... kos pos kat sini mayb bertaun2 kot.. neway.. selamat bekerja dan selamat maju jaya CIK KIAH! =P
p/s: Poyo gile aku!

2 comments:

.:fyzz:. said...

yer cik kiah selamat bekerja..hehe..yer la.kak fiza pun satgi nak pi open house UNITAR..ala depan PMN Kedah nih jek..ayuh kita makan secara besar besaran..hehe

Cik Kiah said...

wawawi..p la makan kak oit... smalam kami da sudah.. arini turn akk.. uih.. balek kasi hot story sket na...haha