Monday, October 11, 2010

Dimanakah Program dietku?

salam satu Malaysia..
seperti hari-hari yang lalu, pepagi lagi aku da siap2 prepare sandwich tuk bekfas dan lunchku.
tetapi alangkah pedihnye ati ini ble prot tidak dapat menahan kepedihan di prot pulak *ape itu?
lantas, aku menjamah segala-gala yang ade dihadapan mata... uwaaa. dimanakah program dietku? owh tidak! lemah sungguh diri ni.. *cam siot kan!tade larh.. gini.. arini di ari isnin pembuka ari aku telah menggagalkan diet aku.. sebab pepagi tadi, aku dikaborkan untuk menerima 'rezeki' dari seorang pegawai aku yang perlu dirahsiakan identiti dier.. hakhak! Tq Mr F. die blanje aku p makan ayam penyet dow... reramai tadi aku p.. punye susah nk cau dari offc aku... sbb arini bos ade, alahai... tapi aku tetap melanggar sedikit undang2 itu dengan keluar dari ofis seawal setengah jam! maapkan daku bos, kerna meninggalkan dirimu..hikhik..
so, kami pun bertolak ke WONGSOLO kat area AMPANG... adoyai... aku mengunyah hidangan yang diberi namer pecel lele... dasat lo! hilang r program diet aku.. hampeh MASTURA... so, nak cite panjang2 pun aku cam tade mood sebab aku tak suke hupdate blog tanpe meletakkn gambo aku yang comey *ting tong. almaklumlarh hp aku tak bape nak sihat lagi...kat sepital lagi, nak bli hp baru tak mampu *ting tong. so, pasrah je.. dear Mr F , tq so much for treating me pecel lele! hukhuk! Im so hepy =)


* = lempang tanpe henti

No comments: