Sunday, October 17, 2010

Fwens a.k.a anak-anak =)

arini nak cite pasal anak2 aku
a.k.a
bff aku kat UiTM Dungun dulu..
cube teka yang mane satu...
aku curik pic ni kat fb
tapi da minta izin da..
hehe

inilah depa tu...

yuyu n lala..
yuyu clasmat aku
lala rumat aku
(sorang lagi tak dapat dikesan)
sai,lala n yuyu
sai ni neberhud aku...
dorang ni, kengkawan yang paling rapat ngan aku maser kat uitm dulu
windu korang kan..
ble kite nak begalok same2..
windu cam dulu2..
kalo skang aku sambung blaja..
mesti aku leh join korang pegi dinner twilight ni..
mesti leh join korang pkai dress cantik2ni
memandangkan aku mmg suke melaram..
tapi nak buat camne..
karier aku sampai dulu..
maka mmg sesuai aku digelar mader..
kos as a mader kene p keje cari rejeki tuk anak2..
korang anak2 aku kene blaja kasi pandai2 lagi dari mader
(sebak)
tapi aku p cari rejeki cos aku nak kawen! hahaha
windu same kamoo sumer...
jom kite p dating!!!!!

~

~

~

~

4 comments:

.:fyzz:. said...

mas..depa la ni futher study ke..takpa .rezeki mas lam bidang kerjaya...
me ..rindu gak..kengkawan lama masa uitm dulu..tp still keep in touch lam arena blog...
they are superb...

Cik Kiah said...

tu r.. tape, mas akan futher jugak! mas promise pade diri sndiri dah...
kengkawan akk ad blog eh.. mas tak ramai y ade blog.. fb jelarh pengubat rindu..

rainbOw...raInbow... said...

mader....miz u lorhhh

Cik Kiah said...

mis u too jugak cyg...