Tuesday, October 26, 2010

Hari Menderma Darah Di MARA - 20.10.2010

Attention plz...
cite ni da lamer..
arini baru nk meluahkan..haha.. (lambat)
lat week, aku, farid, kak azzah, kak kama, ika, En Hazwan
pegi
mendermakan dara... OPS SALAH..
DARAH!

raser syok pulak derma..
ntah sape la yang akan menggunakan darah kami tu kan..
tapi, yang penting bialarh memberi erti kepada mereka yang menerima..
semoga dapat membantu mereka-mereka yang memerlukan..
so..
~
~
~
Inilarh Pic aritu...
aku baru nak peace, da nurse ni so push kasi kuar darah lagi..
ilang kecunan aku!
ini gift dari mereka itu..
hehe..
Sijil Penghargaan yang kedua aku dapat..
Tapi kene isik sendiri..
kalo aku isi name ank buah aku pun ok..
hahaha
sebb kosong je kan...
ok larh..cau!
~
~
~

2 comments:

.:fyzz:. said...

wah blood donation..respek ..sambil tabik cam ala2 askar..mmg berani..kak fiza lak..huhuhu takuit...

2nd..casper mmg cute...ala2 dok sambil guling2..heheh..

Cik Kiah said...

hehe...mas da 3 kali derma kak..cam bes jer..
casper mmg cute... cam bagus je tengok die baring3...
geram kak oi..