Tuesday, October 12, 2010

Melaka dan Starbucks

salam..
hukhuk!aku bahagia..
naper? hp aku da kua sepital da.. smalam ygyg yg dikasihi anta kat aku.
so, leh smbung upload pic banyak2...hikhik..
mai kasi cita sket..
Kisah aku p Melaka dihujung minggu yang da belepas..
nak tau, awal2 pagi tu, kitorang dok fighting kaw2 setelah sudah beraper lamer tak begusti..
dasat uu gadow.. dasat giler!
sampai tak cukup aer mate aku..
salah siaper? biar aku dan dier je y tau..
aper2 pun kitorang tetap p Melaka @ umah kakak dier..
sbb da ready pun, da kat kete pun..
aleh2 p bantai gado.. bengong kan kitorang..hikhik
sebenarnyer, kat melaka ade open house kakak dier..
enjoy p saner...tapi penat jugaklarh..
penat bejalan...
p maner eh..
kitorang p uptown melaka, Dataran pahlawan n Mahkota Parade..
p lukis gambo..sonok..(nnt aku upload lukisan tu)
time ni, aku dok gersang sangat nk minum air starbucks..
alahai... cam kat kl tade kan.. so tak kire ape care
tunang aku betungkus lumus p cari starbucks tuk aku.. hihi.. tq..
akhirnyer kitorang jumpe kat Mahkota Parade....


starbucks pilihanku

Caramel Frappuccino

siap tayang resit lagi
maklumlarh..1st time bli.. hikhik
RM 28.05
aku dengan bangganyer!haha
prot tunang aku buncit! hahaha
jgn mara.. =p
nasi ayam kat food court..Mahkota Parade..

seriously, tak leh masok! tak ade raser!

last pic... aish tido kat umah kakak aritu..

aku curi2 tangkap pic..hehe



p/s: yg, nak starbucks lagi.... hehe

No comments: