Friday, October 1, 2010

Selamat Tinggal BPIP

wa..sadis je mendengar tajOk itu.. memangpun... 4 oktober ni aku kene p tingkat 10 da.. maybe ni tuk jangka masa y lamer... no more ' hello, BPIP' no more 'Hello, Pejabat En Mohd Kamal'..=( .... wah.. even tak pindah jejaoh pun.. walo beze hanyer tingkat 23 dan 10 jer namun disinilarh tempat aku muler2 start keje kat MARA... inilah kerusinyer..inilarh mejanya..pc nyer...inilarh bos nyer dan inilarh juger kawan-kawannyer... walopun baru 8 bulan lebey..namun aku da raser cam keluarge.. seriously akut ak tak suke perpisahan... I hate it so MUCH! same cam nk pindah dari CR TECH dulu.. wah... sangat sedey...muka tampak ceria tapi ati sapa tau.. ikut ati aku ni, da banjir air mata kua... sebab sini memang bes.. sini hidup aku..Bertapak aku kat MARA, disinilarh tempatnyer.. walo bepecah bahagian aritu namun sini jue larh aku berada.. tapi skang kene beralih arah.. kesesuatu yang lebih mencabar tugasnyer... sangat sedey.. mau nanges..tapi tak buley..nnt kene gelak.. nnt tak leh stop crying lagi.. waaaa... taperlarh.. balek umah nanges kat ygyg jer.. leh kan ygyg?.. jam nak dekat kul 5.00 da... em.. pasni tak leh begumbira disini.. tak dapat lagi duk makan2 depan meja bulat nih... em... tape... hidup perlukan perubahan mas.. (ayat pujuk hati).. neway.. semoga MARA terus mara.. semoga BPIP sentiasa maju jaya dan semoga MASTURA terus berusaha dan bangunkan kerjaya..
Dear Warga BPIP : terima kasih atas sokongan dan kerjasama kalian.. takkan lupe sampai bile2
Dear Bos : u still my boss.. respect u as olways ok... smoga dapat PA yg lebey baik dari mas..
Dear Zati : (dlm ati sudah nanges) - tq kos slalu teman mas n being my gud fwen.. u r my new BFF *find it urself.. =), thanx for everything..
p/s - stiap ari jumaat jom p sogo! yeeha!
Dear ygyg: I need ur shoulder rite now... =(

1 comment:

NUR IZZATI RAMLI said...

Akhirnya kta msih bsama...yeyehh :-)