Tuesday, October 26, 2010

Shawl di wardrobe Cik Kiah

Shawl!
yup, aku juger gemar pakai shawl..
tapi kat office je..
kos tunang aku prefer tudung bawal kalo p dating ngan dier..
dier kater nampak lagi comey
(comey ka?)
tak banyak shawl y aku bli..
tapi buley r, dok padan suai ngan baju kurun yang aku ade..
so, hav a luk...heee..


~ Testing~

shawl hitam belang2 nih, pakai ngan jubah hitam aku
shawl ni, tak rasmi lagi

shawl dark purple ni paleng aku ske skali..
sebab die menaekkan seri wajah aku..(yeker, wek!)
senang cite, aku prefer kale yang dark2 je..
sbb lebey sesuai ngan kulit aku ko..
bile pakai kaler cerah..pale juge muker..
tamo!
ok
cau!
~
~
~
~

5 comments:

ciK mOt (",) said...

cantik shawl2 tu...
akak pun suka kai shawl gak...

Cik Kiah said...

hehe..meh kite pakai shawl versi berjemaah! heee

.:fyzz:. said...

ingtkan model tudung tadi..rupanya adik mas..hehe ok ..ok cantek la shawl2 tuh..cam kak fiza pun sma la mas..huby akak suka kai tudung bawal ja..nmpak kemas katnaya..iyer ke..hehe

NajaaAbdullah said...

cantiknya shawl !! :3
saya teringin nak pakai shawl tapi tak reti nak main dengan colour, takut jadi badut kangg.
btw, nice blog. singgah singgah la ke blog saya :)
najaaterbang.blogspot.com

Cik Kiah said...

jom la pakai sesamer, dulu pun saye cam pelik je ble nak pakai shawl, tapi bile tengok semaken ramai y gune..cam bes pulak, lagi2 ble keje kat mara, dekat ngan jalan t.a.r...wahh..bleh giler... cubelarh...