Wednesday, November 24, 2010

Selepas cuti yang panjang


salam..
wah..lamenya tak menaip blog kesayangan aku ini!
apa mau cerita ya? sebenaqnya aku ni baru bek demam..
alahai..ingatkan demam beser rupenyer demam campak
maka dengan itu aku telah diberi mc
selama 2 minggu tapi setelah dikira2 dan ditolak tambah
aku cume becuti selama 7 ari ja...
mujoq da tetap..kalo sambilan (tingat time kene saket mate) da kene tolak gaji da..
adoyai..
sepanjang aku demam nih..
aku berterima kaseh sebanyak-banyaknyer kepada radin mohd hafiz
kerana telah menjaga aku dengan jayanya walopun bekerja..
maksud cik kiah..
diela yang dok bawak aku p klinik, p bli ayor kelapa, p bli bubur, p bli sup daging..
wah... senang cite jadi Permaisuri sehari aku!
ala-ala cam bufday girl aritu..
hahaha..
swonok!
tapi sian sama die..susah payah walo pun kene keje (kan raye aji)
thanx tu cik Jah a.k.a mak die cos buatkan bubur ..wah kenyang!
makaceh buk!
siap call aku personally, soh kak nor bawak p klinik..
segan cik kiah...hehe..
thanx again pada ygyg...time kaseh..
pade mak aku yang bawak 'p balek kg' time kaseh jugak..
hahaha... (hanya kami yang tau cite disebaliknyer)
pic maser c.pox?
no..no..no..no..
tamo show-show..malu! buwuk!
ok larh...dadada..

No comments: