Tuesday, December 28, 2010

Love itu Kami Punyer!!!! =)

salam...
wah...raser syok jer nak mengarang entry kali ni..
tapi tak larat pulak, sbb byk keje..jadi bia pic je bercerite..
ok
ok
ok
last week (Isnin, 27/12/2010) aku p holiday ngn ygyg,
kak nor, abg sham n 2 orang kenit yang bahagia ble dpt mandi laut
*hehe
nk dipanggil percutian pun, tak la bape nak tepat..
tapi kire ok lar kan..
sbnrnye p wat baju, pastu br p pd.. (gitularh)
malam tu aku da prepare brg2 nak masak..ala bihun grg je...
pagi2 tu da ketung-ketang kat dapor da...
ebat anak cik yah!
sebekas tuk pd, sebekas lagi tuk org umah aku..
almaklumlarh, cik yah tak sihat sgt.nnt mesti tak msk..
so, aku msk siap2..
dan seterusnyer begerak ke pd...
aaaahhh...tgk pic jelarh k.. ( ckp sorang2)
~
~
~
- begin -
Ini En Radin Hafiz
sebenarnye bukan candid, tapi die control encem!
Next
~
~
~
orite, fokus bukan pade jerawat mahupun hidungya,
tapi pada cik puan di kaca matanya..time kaseh
Next
~
~
~
peace
gedik la akuni..
time ni, die tgh tido, yg len p mandi..
aku p begambo
cian kat aku
Next
~
~
~

ini ygyg di atas buaian smbil menikmati ......XXXXX tak tau..!
orite!
time ni aku da bebel da! aku nk p jalan2!!!!!!
faham tak!!!!
hehe..

- like -
Next
~
~
~
at last, dpt tgkp pic bedue..hehehe
sayer suker ini gambo!
=)
=P
En Radin Mohd Hafiz
Cik Mastura pp kembong
aksi gedik!
(sepatotnyer aku tak upload! buduh punyer cik kiah)
wif him fo eva-eva
time ni makan koci sambil buat baju baru aku sebagai tong sampah! time kaseh!

ok, da abeh da!
sekian terima kaseh

~
~
~
~

No comments: