Wednesday, December 8, 2010

Pagi Yang Gelap


Hujan turun dengan lebatnya pada 8/12/2010 ini..
uwah...ayah aku pun da tinggalkan aku..
nmpak gayenyer terpakselarh aku berjalan kaki dan meredah hujan itu..
alangkah gelap nye pagi ini..
takot gak aih..
kos slalunyer ayah anta, tak pun Big Boy anta..
tapi arini ayah da g dulu..
Big Boy pulak baru balik dari Thai pagi tadi
tak leh ganggu dier..
biokan die beguling atas katel puas2..
maka dengan itu..
aku pun meredah dengan waspadanya memandangkan ari da gelap kos ujan..
kaen abeh aku selak kasi tinggi dengan arapan tak basah dek ujan
namu paser2 tetap berminat nak melekat kat kain itam aku nih
ampeh, ilang kecunan aku!
sampai je kat bustop tu, bus tu da jalan da...
ampeh, takkan aku nak kejar kot.. tegulek pulok!
tunggularh bus laen...lambat lai la aku nmpok aih..
amper 20 minit aku tunggu baru nampak kelibat bus metro tu..
tekial2 p naek bus, mujoq ade seat sebelah tingkap..
pas je bayar tiket..aku pun bismillah....
bukak langkah nak tido! hehee..
sesampai je di MARA, akibat kesengalan yang nyata
aku pun p amek pas pelawat kat kaunter sbb Pas aku tinggal kat umah
tiada lagi gantungan merah di baju ini (pas staff) yang ade...
hanyalarh tali-tali biru (pas pelawat) yang menghiasi baju hitam aku nih!
naek2 je kat ofis, bos da tepacak kat tempat aku..
malu nyer...tapi die tak marah..mekaseh bos!
orite!!!!!
udahlarh melalot!!!!
menci!
dear zati! HAPPY BUFDAY...
hehe...
saje tak wish awal-awal tadi..
hehe...
ok, nilarh wajah gadis yang datang lambat tanpa membawa pas itu
~
~
sepatotnya pagi tadi nak pakei gaye gini
but my ygyg still prefer dis one.. kan?
huhu
p/s: ignore segale kesan di muke itu!
so, begitularh arini..
nak tau tak, tadi aku p bli makanan..
akk vacum tu mengomel,
" dulu masok MARA kurus je, skang da naek badannyer"
wah..aku dengan prasaan sedey trus tak jadi makan ape yang aku bli tadi..
wah...obvious aku temok oit!
tapi ok gak ape perangsang kpd aku supaya tak makan byok!
sampai kepetang barularh aku makan nasik tu! time kaseh kak!
Dalarh tu, penat pulak menaip..
dadadididudu
~
~
~
~

1 comment:

IZZMIN said...

oitt...tq dear! muah!