Monday, January 17, 2011

Kartun itu Best!

cerita tentang animasi kanak2..
aku yakin ramai bukan kanak2 pown minat punyer!
same la ngan aku...
aku lebey gemar bli cite animasi drp reality..
puaslah aku kasi goncang sama mr ygyg..
suh die download cite cartoon yang ader...
meh aku share cite y paleng aku suker ok..
~
~
~
~
NARUTO

mesti ramai y minat cite ni kan?
bes wo...
maser zaman U dulu...
keje aku dok repeat cite nih 24 kali..
sampai rumat aku naek bosan!
nangeh2 aku tengok cite nih weh...
nilai persahabatan...kewujudan...penghargaan...
cayela cakap cik kiah nyah oiiii!
(tp y paleng tegulek2 minat cite nih, adalah MD NO a.k.a abg aku, die da buat kleksi da)
NEXT
~
~
~
~
SCHOOL RUMBLE
Ini pun bes woo... aritu abg no kasi pnjam kat aku..
ank bos die bagi...alahai tak puas aku tgk ooo..
tp aku tak bli lagi... tape2 ko tunggu daku!
NEXT
~
~
~
~
MIDORI NO HIBI
wah...ini byk kali aku khatam da..
ank buah aku pun same, sbb die join aku slalu kan...
ish, tak leh nak gmbarkan keseronokannyer!
ini aku da ade da... tu y leh repeat order tu..
eh salah..
repeat tengok...
NEXT
~
~
~
~
DETECTIVE CONAN
faveret kat channel ceria 611 nih!
y ni ank buah aku tak minat..
gado sokmo..
die nak tgk nickldn..
aku ape lagi.. ai, remote kan ditanganku!
hukhuk
NEXT
~
~
~
~
DORAEMON
kartun y paling aku sayang...
hehehehe..
kartun zaman kanak2 hinggalah zaman tua bangka!
tak penah busan..malah skang masih mengumpul mjlah nih..
alkisah..
maser dulu2 da byk da buku nih...
aleh2 mak aku buang kot..
da tu..tpakse bli baru..
suke wooo...suke giler r....
ble bace bku die...hilang tensen aku!
~
~
~
so, itu saje y brade di ati.. tu lum masok spongebob, dora, wonder pet dan seangkatan dengannya....
~
~
~
P/S: yg....nk cite kartun lagi... nk... download'in ya? (muke sekupang)

No comments: