Wednesday, February 23, 2011

Bulan Lepas saya Dating dengan dier... =)

Aritu kan saye kuar ngan Mrs Razlan..tapi sayang..tade sekeping pic pun y saye dpat snap memandangkan aritu ujan..suar n baju pun abeh basah…da ilang kecomelan… walo pun p bulan lepas namun saye nak cite jugak! Hehehe

Kronologinyorr..

- kuar dari umah time ujan2 tghari tapi abg gemOk anta kat bustop

- naek bus metro sambil ditemani secara ekslusif oleh abang ticketing..huhu

- tibe di jalan coket sambil lambai2 tangan kat abg tu n ucapkan jmpe lagi (acah je)

- p meredah masjid india n p bank jumpe cik Yana

- sampai je trus kol sbb tak pasan die kat atas (itupun nak citer ker? Hehehe)

- mase tuk beganding bahu mencari shawl – shawl.

- Cik yana jadi senget sbb nmpak bnyak sangat shawl..

- Cik Yana amper memborong shawl2 yang ade kat situ ibarat nak jual kat ofis dier (radin kater)

- Kami menyinggah kat kedai shawl y slalu aku borong tu..

- Mnyinggah dimane2 yang kami suker!
Pegi sogo untuk memuaskan nafsu prot!
Makan nasik ayam woooo… yana tak abeh! Aku je abeh!

- P carik kasot...slipa yana da amper menjerat kakinyer...tibe2 tak jadi sbb die nak suh alan blikan.. hahhahaha

- Dlm pejalanan die kate, alan ajak tgk wayang..aku jadi malu2 sambil inform En Radin..tq yg..

- P patah balek lalu masjid india sambil usha2 slipa tapi cam mahal aku tak jadi bli!huhu

- Naek tren g .....(tak henggat naek maner)

- Dlam tren dok gosip2 pasal hot chick! Yeker?

- Trun tren pon dok gosip2 tambah dose sambil tunggu alan amek..

- Naek je kete, aku rase da nak tetido da...shahdu tol! Nantok siut!

- Sampai sudaa di sebelah d curve ni ape ntah name die..smpai skang aku tegeliat sbot name dier..heheh

- P bli tiket wayang green hornet! Aku tak tau cite ape pun (katak bawah tempurung)

- Tiket kul 9 wooo...laki aku bebel sbb sok keje..namun aku gagahkan juer..hehe

- P ayam penyet...tapi aku mnum milo sampai kembOng sebb kenyang da makan nasik kat sogo tadi..

- Jejalan sampai tak tau nk jalan mane daaa...

- Masok cinema n enjoy d film..(mule2 aku nantok sket sbb rase letey..tetibe cite die bes pulak)

- Abeh je dkat malam ari da...alan n yana pun anta aku balek....

- Lastly, tq to yana kos sudi bawak n teman saye jalan2 n alan thanx cos kasi naek kete myvi awok n blanje ayor milo...dear ygyg...luv u so much...sowee tengok cite tu awai2...nnt kite tengok same2 okeee? Muahxx!

2 comments:

yana said...

alololololo hahaha mn ade gosip hahaaha tu fakta la cik kiah

Cik Kiah said...

ok, saye salah.. itu adalah fact! hahahahahha!