Monday, February 28, 2011

Header ku Cun seperti Diriku


Saper Nak Header Air Tangan Miss Librarian
~
~
ok, sesaper ade raser nak join tak?
aku raser..mmg aku ade raser nak join..
tu pasal aku join.. paham?
step2 die sonang jo..ape kater korang tengok ape y aku copy paste nih..
step jo..bukan bondo lain.. ngertik!
~
~
~
1) Penah view blog Miss Librarian =
mestila penah kn kalo ta takkan tau psl segmen nie..T__T
2) Buat satu entry tajuk :: "Header ku Cun seperti Diriku" -- kalo pompuan,
kalo lelaki --"Header ku Macho seperti Diriku"
3) Bagitau at least 1 sebab nape maera kena designkn header utk anda
4) Buh header maera di entry itu serta link ke entry ini.
5) Post link entry itu disini ok!!

~
~
~

buk Maera ni kater, kene memberikan SEBAB pasai aper maera kene
mendesignkan untuk anda..
Sobabnyor
petamo
Cik Kiah, tak bape nak pandai nak wat2 bondo nih..
Keduo
Header Buk Maera ni dari dulu smpai skang cute jo cik kiah tengok
(nk jugak jadik cute- ampeh)
dan yg Paleng Ponting
Cik Kiah tado lai header2 ni..
~
~
~
pasal lak aku ni tetiber cakap nogori..
ok fine! sekian, alasan munasabah yang m
ampu diutarakan oleh cik kiah..
semoga menjadi kewajiban Buk Maera mengheaderkan blog Cik kiah..
hahahahahah
(gelak ala-ala jin)
~
~

4 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cik kiah..byk tul loghat kamu..universal sngguh..hihi~

Cik Kiah said...

hahaha! buk maera telah melawat ker rumah sayer! timo kaseh buk! huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

gud luck ! :))

Cik Kiah said...

hihi.... xie xie ni.. =)