Thursday, February 24, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Contest ni aku dapat tau..
setelah cik zati mentagkan aku ..
hehe..
aku tak penah2 join ape2 contest..
so..cube2 jelarh contest yang ditaja oleh En Luncai tersebut!
~
~
~
=) smile lebar2!
sila la klik banner ini yer!
~
~
Cara nak menjoin contest ni sangatla sonang..
ape kate..korang folo step kat bawah ni k..
~
~
silakan
~
~
1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59PM


dengan ini aku mentagkan
~
~
Al-PeREMpuANun
~
~
AL-LelaKiuN
~
~
~

7 comments:

Encik Luncai said...

thanks join. good luck :)

Cik Kiah said...

heee...time kaseh.. kasi senyum lebar2 lagi.. =)

Nur Izzati said...

yeye cik kiah dah joinnn ^_^ g.luck dear

Cik Kiah said...

suke mak ati nih

yana said...

mas!blog sy xcntik huhuhu xyah la tag

Cik Kiah said...

sy kasik awk smangat supayer trus memblogkan diri! heee

yana said...

hahaha baik2..