Sunday, February 27, 2011

saya di sini hari ini...

alo..
arini saye menjager bilek KP a.k.a Ketua Pengarah MARA..
uwahhh.. sangat nebes tapi tak senebes dulu..
btoi r.. sejak p induksi saye jadi semangat sket..
n my self confidence tu da tambah walo tak sebanyak maner...
dalam idop ni bagi sayer..kite mmg kene banyak blaja dan disupport dgn motivasi..
dari blaja itu datangnye keberanian..
thanx to ika kos slalu bagi motivasi kat sayer..
da arini die bagi peluang kat sayer tambah confidence diri..
evendo, kp tade..
sblom2 ni kalo jage pun, bukan smua bos2 ade kat ofis..
tapi ble soh je jage tmpat mereka..
raser cam neves y amat..
cam takot je nak jumpe ngan client beso2...
tapi..skang ni tengah blaja berkomunikasi dengan mereka2..
supaya aku leh praktik kat tempat aku plak..
ok tak?
thanx to ika..
thanx to lin..
(back to work, tak leh nk men2 kat sini)
cau!
~
~

2 comments:

.:fyzz:. said...

tak thanks to kak fyzz pun..hehe..ok la kan..at least x nebes dh..bis dh induksi kan..pasni sah la jawatan..

Cik Kiah said...

thanx kat akak tu kene wat new entry.. khas tuk akk... sbb slalu bagi info y beguner walopun da besare slame 3 bulan..kan? hihi