Sunday, February 27, 2011

Time Dulu-Dulu

Tibe-tibe arini tingat zaman dulu2..
alohai..
nk kater slim..
tak lah se slim model international tuu..
tapi slim dari y skang ..
skang ni... da rupe patrick kawan sp
onge bob da aku nih..
~
~
time nih...
REUNION
windunyer....
cube carik aku y maner...
cewahhh
time ni muke san
gat pucat...
baru bangun tido ke ape ntah...
tak henggat time ni p hotel ker..
ato p ofis..
yang pasti aku ng
an yuyu (windu awok)
(baju ni da ilang r..sedey gle)
~
~
ni yang latest..
tgk muke pun da debab..
lum full lagi tu..huhu

tape r...y penting aku bahagier..
ni bukti aku tengah bahagier..
badan aku for sure akan melonjak dengan riangnyer..
sampai aku tak cukup duet asek nak bli baju baru gare2 badan da membulat..
time kaseh r En Radin..ni sume awak punye pasal..
slalu naa sumbat makanan kat sayer kan?..
tako larh, sushi larh, kfc larh, mee raja larh..
awak la tu!
MARA pun samer..sampai ati buat aku camni..
nape tempatkan aku kat depan meja bulat ni..
banyak godaan yang tak dapat aku tepis tau dak... tau dakkk..
slalu didatangi dengan hidangan yang ....(tak tau nk ckp)
da larh..
sekian, terima kaseh
~
~

No comments: