Friday, April 29, 2011

Dear mana kamooo...

dear......mana kamooo....
tetibe aku terindu same blog nih...

dimanakah kamooo..lame beno tak update aih...
windu nih...
windu nih...
windu nih...
nk cite hot!
nk cite hot!
nk cite hot!

~
~

Pernah terjah ini belog tak?


pernah terjah ini belog tak?
tak penah...? kalo tak penah mmg wajib terjah...
pasal aper..
pasal blog ni suke beno join GA blogger2 yang laen..
pendek kate..kalo korang dok usha blog die ari2..
kompom takkan telepas GA blogger2 laen..
dan secare tak langsung korang leh join...ok tak?
heeee.. jgn mara ok....
try la terjah cik Pinky nih..... (ops!name baru...)
jgn mara lagi.....
~
~
~

Cik Yuyu ....

penah bukak ini belog tak? http://lurveyuyu.blogspot.com/
ok kalo tak penah bukak mau kasi tau sama koo sumer....
cube lihat beno2 pada pic di bawah...


heeee...
mau kasi tau ade pic aku kat situ... (bangge beno)
wah....sangat teharu sayang...
I mish u too my dear...
tekenang saat2 kat Dungun aritu...
neway...let me tell a little bit bout dis beautiful gurl...
~
~
known as yuyu or nurul
smalll n thin.. (ok tak?) huuuu
moody...moody.... (eh, you moody ker?) haaaahaaaa
luv to smile n very gediks just like me.. (ok, mmg nk kene ketuk aku nih)
she likes something challenging...
most important.... awok lagi bijak dari saye la awok..huuuu
~
~
p/s: dear, I miss you badly!
~
~

Inner Itu Saya Punya

Salam satu Malaysia
contest ini telah diketahui oleh aku setelah seorang blogger mengetag aku ke atas contest ini..
(ape tu?)
huuu..aku pun tak paham tapi takpe..
ekceli cik izzati yang tag kan name saye..tq babe
so bekenan beno rasenyer nk join pasal inner tu antara bende yang ari2 aku pakai..
no inner no shawl.. (mau tejojol rambut aku kalo tak pakai inner)
sebelum tu mai bace syarat2 penyertaan contest ini..

SYARAT PENYERTAAN
  • suka, benci atau menyampah anda perlu follow belog ni sbb kalau nak cari korang punya payah!...
  • buat satu entri kenapa saya patut bagi anda menang dengan tajuk ' inner itu saya punya ' (xboleh blah tajuk ^^)
  • anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!
  • xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia
  • letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu bagi korang. xkisahlah gambar sorang ke banyak ke.. tapi tunjuk pada penganjur, mana satu muka korang. okey.
  • tarikh tutup : 07/5/2011 dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011
  • pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.
  • dah siap? tinggal link anda diruangan komen ^^, gud luck .
  • dan now. saya tag semua FOLLOWER SAYA!!.

puas da baca syarat2 kat atas..
so ape lai...mai la join...tapi sebelum tu..aku nak tunjuk pic yang aku nk pertaruhkan adalah!......
~
~
~
~
silakan lihat!

huuuuuu..
cam bagus je tengok pic tu..
tapi itu bukan motif utama!
y penting aku nak tunjuk INNER!
naper aku perlu dihadiahkan inner itu? (cewah, cam dapat jer)
pasal aku mengkleksikannyer dan menggunapakaikannyer...
heee (faham kaaa?)
nok p kedai, guner...
nok p NSK, guner...
nok p Pasa, guner...
nok p dating guner... (opkos)
conclusionnyer...benda penting dalam kehidupan aku ..
wah...cam tak leh hidup tanpanye pula.. ok tak...?
huuu...
~
~
dengan kose vito y ade..maka dengan itu aku ingin mengetag due Cik Y yang aku sayangi..
iaitu
~
~
dan
~
~
p/s: Dear Mrs VIP, thanx for the interesting contest! heee



Wednesday, April 20, 2011

Mai La P Ekspo Perkahwinan Bajet

Perkara di atas dengan segala hormatnya adalah dirujuk

sukacitanya dimaklumkan MARA Negeri Selangor dan Peniaga Anggerik Mall

akan menganjurkan

EKSPO PERKAHWINAN BAJET

yang bertempat di

Anggerik Mall

pada

22-24 April 2011

cewahh....

heee...

saje offer lebey bagi pihak MARA...

kepada mereka yang nak berkahwen...da nk berbelanja dengan berhemah...

mai la datang sini..kot2 nnt die ajo ker..

ade discount ker...

heee..


sekian terima kaseyyyy

-smile-




~



~



~



Friday, April 15, 2011

ko bikin aku panas

again!
naper ko nyusahkan aku..
skali lagi aku ingatkan yer..
orang laen pun bz..bukan ko sajer..
tak bermakna ko bz wat bende itu, ko buley lari dari tugas rasmi ko..
ko mmg da buat aku tahap tau..
sampai aku tekeluar muker $%#^&
bile ko baek ngan aku, aku leh wat baek ngan ko..
bile ko wat tak bek ngan aku, aku pun jadi tak bek ngan ko..
adoi..aku tak suke feel camtu..
tolong r..aku nk hubungan y baek atr sume orang..
tulun r...
jangan buat aku saket ati lai tengok habit ko..
aku respect ko as a senior..
but plz..do respect me too..
aku pun nak settle kan keje..kalo kat ko pending..
betambah pending la otak aku..
tolong r..give me some commitment please..
jgan r bikin aku panas lai..
p/s: tade kene mengena ngan izzati ato pun Mr ygyg!

Thursday, April 14, 2011

telinga aku saket ...

keep saying dat u r bz!
padahal..
others pun bz and might b lagi bz n pressure dengan task maseng2..
so, plz...just do ur job quietly!
coz Im So TIRED to hear ur 'sigh''mumble''nonsense'
or wateva!

Hampa


merujuk entry dibawah
dukacitanya dimaklumkan yang permintaan dan cadangan kami adalah
gagal dipertimbangkan...
(sangat hampa)
petang tadi kamik sekumpulan menerima surat dari atasan yang menyatakan
permintaan kami tak dapat dilaksanakan atas beberapa alasan...
mungkinkah aku da patot cari koje laen...?
ohw tidak pasti.. kos aku suke job aku skang..
tak tau larh..mungkin belum rezeki..
ape2 pun, kami maseh bejuang...dan terus bejuang...
p/s: uwaaa..aku nak smbung blaja wooo....


Wednesday, April 13, 2011

Further study?

further study?
alahai..ade tak sesaper y nk sponsor aku,
supayerrr dapat aku menfurtherkan study?
angkat tangan plz...
sila..sila..
ok fine! takde sape nk angkat tangan...
bile nak sambung oi..niat ati mmg nk smbg..
tpi bile da dapat gred y berkelayakan dengan aku larh..
aku ingat lai..
panel intebiu aku tu penah tanyer..
tak sambung ker? pointer awk tinggi nih...(kmbang kuncup idong mak!)
nk sambung tapi tnggu dpt tetap.. n stable ekonomi..
tapi la ni aku da tetap..
kalo panel tu tejumpe aku n tanyer...
ai, da dapat tetap pun tak sambung2 lagi ker? (karang sndrik)
aku nk jawab camni..
offer aritu laen..dapat aritu laen..
ok tak? orite aku semaken mrapu kang!
neway...once jer aku dapat ape y aku nak!
aku akan make sure kan y aku smbung study!
nk jadi cam yuyu, lala, bayah, anne, ani, ej..
dan cam kakak-kakak aku..
Kak Ain,Kak Rosak, Kak Mimi, Kak Maria (bkn nm sebnr) dan Zurekha..
(suppose ltak kak dihadapan name itu)
ok larh, nk p layan blues...
salam kasih sayang!
p/s: windu kat ygyg aku... smlm cuti begayot..pasal ape? pasal ntah!


Thursday, April 7, 2011

kALo da tak faham, tak faham jugak!

aku marah ni!
korang faham tak...?
tibe2 jadi panas sbb ko tak faham ape y aku cube sampaikan!
malas nak cakap ngan ko arini!
jgn compare care ko ngan care aku..
aku respect ko as a senior..
tapi senang2 ko nk perli aku dengan gayer 'licik' ko
arap maklum!
affordable for u
not for me (current)
tapi aku cakap secara terang da..
itu pun tak paham jugak! bgg lak aku..
aku tak pasti la aku ni telalu touching ke aper!
tapi ble kite da xplain, orang keep cakap2...
tak ke namenyer tak paham gitu!
stop pretending like u noe everything! (ko tak tau situasi aku)
stop pretending being Humble! (padahal tak!)
stop asking me doing *&^% for u!
its none of my business!!
so plz...
jangan ganggu aku larh!!!!!!!
~
~
~

Akhirnyer!

akhirnyer dapat gak nak mengupdate blog tecinte ni..
ntahlarh, pc ni prob tak leh bkk da...
tapi takpe..
arini pun balek lambat..sempat gak la nak mengarang..
heee..
harini sangat bz ..
bebalik wat meeting invitation jer...
so, kasi rehat badan sblom operasi mengemas blek opis ni pulak ..
ok tak?
better kang, balek naek tren je larh..
tak la jem sangat kan..
ok larh..
-cau-