Wednesday, April 13, 2011

Further study?

further study?
alahai..ade tak sesaper y nk sponsor aku,
supayerrr dapat aku menfurtherkan study?
angkat tangan plz...
sila..sila..
ok fine! takde sape nk angkat tangan...
bile nak sambung oi..niat ati mmg nk smbg..
tpi bile da dapat gred y berkelayakan dengan aku larh..
aku ingat lai..
panel intebiu aku tu penah tanyer..
tak sambung ker? pointer awk tinggi nih...(kmbang kuncup idong mak!)
nk sambung tapi tnggu dpt tetap.. n stable ekonomi..
tapi la ni aku da tetap..
kalo panel tu tejumpe aku n tanyer...
ai, da dapat tetap pun tak sambung2 lagi ker? (karang sndrik)
aku nk jawab camni..
offer aritu laen..dapat aritu laen..
ok tak? orite aku semaken mrapu kang!
neway...once jer aku dapat ape y aku nak!
aku akan make sure kan y aku smbung study!
nk jadi cam yuyu, lala, bayah, anne, ani, ej..
dan cam kakak-kakak aku..
Kak Ain,Kak Rosak, Kak Mimi, Kak Maria (bkn nm sebnr) dan Zurekha..
(suppose ltak kak dihadapan name itu)
ok larh, nk p layan blues...
salam kasih sayang!
p/s: windu kat ygyg aku... smlm cuti begayot..pasal ape? pasal ntah!


5 comments:

yana said...

ceeeewaah.....smbung ek?kawin dlu la cik kiah hahah

Cik Kiah said...

wajib kawen dulu sbelom smbung..nnt sonang laki den anto...huuuu...

.:fyzz:. said...

ooowh...mas nak smbg study ke..bagus2..nnti apply ja ngan mara..leh nyer..insyalalh..kak fiza pun dh pat pat siku lipat..eh part 5 dh skang nih..jap je..pepun..wish u luck dik

Cik Kiah said...

kak fyzz: heee...happy sokmo akk ni yer... ade rezeki leh la kak... skang duet tak bape nk cukukp...

cik chocotop said...

oit..senang laki anta ye?nk tiru cite asmara la 2 kan..hahhaa..sambung la mader