Friday, April 29, 2011

Inner Itu Saya Punya

Salam satu Malaysia
contest ini telah diketahui oleh aku setelah seorang blogger mengetag aku ke atas contest ini..
(ape tu?)
huuu..aku pun tak paham tapi takpe..
ekceli cik izzati yang tag kan name saye..tq babe
so bekenan beno rasenyer nk join pasal inner tu antara bende yang ari2 aku pakai..
no inner no shawl.. (mau tejojol rambut aku kalo tak pakai inner)
sebelum tu mai bace syarat2 penyertaan contest ini..

SYARAT PENYERTAAN
  • suka, benci atau menyampah anda perlu follow belog ni sbb kalau nak cari korang punya payah!...
  • buat satu entri kenapa saya patut bagi anda menang dengan tajuk ' inner itu saya punya ' (xboleh blah tajuk ^^)
  • anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!
  • xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia
  • letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu bagi korang. xkisahlah gambar sorang ke banyak ke.. tapi tunjuk pada penganjur, mana satu muka korang. okey.
  • tarikh tutup : 07/5/2011 dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011
  • pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.
  • dah siap? tinggal link anda diruangan komen ^^, gud luck .
  • dan now. saya tag semua FOLLOWER SAYA!!.

puas da baca syarat2 kat atas..
so ape lai...mai la join...tapi sebelum tu..aku nak tunjuk pic yang aku nk pertaruhkan adalah!......
~
~
~
~
silakan lihat!

huuuuuu..
cam bagus je tengok pic tu..
tapi itu bukan motif utama!
y penting aku nak tunjuk INNER!
naper aku perlu dihadiahkan inner itu? (cewah, cam dapat jer)
pasal aku mengkleksikannyer dan menggunapakaikannyer...
heee (faham kaaa?)
nok p kedai, guner...
nok p NSK, guner...
nok p Pasa, guner...
nok p dating guner... (opkos)
conclusionnyer...benda penting dalam kehidupan aku ..
wah...cam tak leh hidup tanpanye pula.. ok tak...?
huuu...
~
~
dengan kose vito y ade..maka dengan itu aku ingin mengetag due Cik Y yang aku sayangi..
iaitu
~
~
dan
~
~
p/s: Dear Mrs VIP, thanx for the interesting contest! heee



2 comments:

mrs chenta said...

hai dear..tq join .salam kenal ^^,

Cik Kiah said...

heee..tq...salam kenal2 juger...